Bouwbedrijf in Rijssen

Ben jij op zoek naar een duurzaam en betrouwbaar bouwbedrijf? Dan ben je van harte welkom in de bouwstad Rijssen! Bij Nieuwenhuis Bouw krijg je eerlijk advies en sta je niet voor verrassingen. Vanaf onze eerste ontmoeting tot aan de sleuteloverdracht staat ons team klaar om jouw wensen werkelijkheid te maken. Een pand waar jij en wij trots op zijn. Daar gaan we voor!

Voorbereiding bouwplaats

Jouw partner in de bouw

Maar wat maakt Nieuwenhuis Bouw dan zo bijzonder? Ons bouwbedrijf in Rijssen is een familiebedrijf dat zich al bijna een halve eeuw bezighoudt met verschillende bouwprojecten. Van een compleet appartementencomplex tot aan een bedrijfsruimte met meerdere verdiepingen voor opslag en kantoormogelijkheden. Wij hebben alle disciplines onder één dak. Wil je kennismaken met een van onze vakmensen? Of heb je een specifieke vraag? Nieuwenhuis Bouw staat voor iedereen klaar!

Het bouwproces vanuit Rijssen

Onze samenwerking begint met een kopje koffie en een laagdrempelig kennismakingsgesprek in ons kantoorpand in Rijssen of bij jou op locatie. Samen hebben we het over jouw wensen en eisen en bepalen we de juiste route. Hebben we na dit gesprek alles helder? Dan staan we direct in de startblokken. We verzamelen alle benodigde informatie en zetten op papier wat je mag verwachten van Nieuwenhuis Bouw. Zaken zoals vergunningen en berekeningen hoef jij niet naar om te kijken. Dat regelen wij! Benieuwd naar ons hele bouwproces? Klik dan hier.

https://nieuwenhuisbouw.nl/proces

De bouw gaat bijna beginnen...

Spannend! De bouw gaat bijna beginnen, maar uiteraard wordt eerst het schetsplan besproken. Hier krijg je de mogelijkheid om jouw pand alvast te bewonderen, maar dan wel op het scherm. Tijdens deze fase wordt er ook rekening gehouden met alles uit de voorfase waarbij de exploitatiekosten een belangrijke rol spelen. We brengen duidelijk in kaart wat we uiteindelijk realiseren en welke prijs daarbij hoort. Zijn we allebei akkoord? Dan tekenen we de aannemingsovereenkomst en zetten we samen de stap naar de realisatie van jouw unieke bouwproject!

Kom in contact!

Wil je meer weten over ons bedrijf, bijvoorbeeld hoe wij jouw ideeën en wensen realiseren? Of heb je een andere vraag of opmerking? Neem dan contact met ons op, we helpen je graag verder!

We staan voor je klaar!
Opleveren van het bedrijfspand