Over ons

Bij Nieuwenhuis Bouw adviseren, ontwerpen en bouwen we. We zijn deskundig, oprecht en direct. We gaan voor de persoonlijke aanpak waarbij verbinding centraal staat. Wij bouwen van begin tot eind: het complete plaatje. Nieuwenhuis Bouwt wat je bedoelt!

Maak kennis met Nieuwenhuis Bouw!

Als bouwbedrijf van de zakelijke markt is ons aanbod van diensten breed. Advies, ontwerp en realisatie. Dat omvat al onze werkzaamheden. Maar, we zijn natuurlijk veel meer dan dat. Onze enthousiaste vakmensen werken vol energie aan jouw project. Van tekening tot sleutel, wij regelen alles voor je. Zo doen we ons uiterste best om een passend advies, een maatwerk ontwerp en een verbluffend resultaat neer te zetten.

De kracht van ons bedrijf

Onze kracht? We zijn deskundig, oprecht, direct en misschien wel ons grootste voordeel: we hebben alle facetten van het bouwtraject onder één dak. Dit maakt dat we eenvoudig en snel schakelen als collega’s onder elkaar, maar ook met jou, onze opdrachtgever. We vertalen jouw wensen naar een bouwplan dat duurzaam en betaalbaar is. Daarbij volgen we de nieuwste trends op de voet en benaderen we jouw project vanuit verrassende invalshoeken. Dit alles met één doel voor ogen: het gebouw moet bij jou en jouw bedrijf passen. Daar krijgen we energie van.


Manier van werken

In onze samenwerking zoeken we verbinding. We vinden het prettig om met jou in contact te staan en focussen op wat jij belangrijk vindt. Want zonder jou, geen bouw. Met onze praktische mentaliteit zijn we verrassend en meedenkend, maar houden we niet van gedoe en loze beloftes. We bouwen waar jij behoefte aan hebt. Niks meer, niks minder. Resultaatgericht, efficiënt en op maat.


Onze historie

Nieuwenhuis Bouw is onderdeel van de Nieuwenhuis Groep, dat in 1980 is opgericht als makelaarsbedrijf. De familie Nieuwenhuis heeft een stevig fundament neergezet, waar wij, jaren later, nog steeds op bouwen. Als familiebedrijf zijn we hecht met elkaar en staan we met onze beide benen stevig op de grond. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Rijssen, maar we bedienen opdrachtgevers in heel Nederland. Wij staan voor je klaar!