Batavia

Opdrachtgever Batavia
Type Bedrijfspand
Bouwjaar 2020
Plaats Staphorst
Oppervlakte 975 m2

Bouwkosten-indicatie?

Wij sturen je een vertrouwelijke én vrijblijvende inschatting.

Indicatie aanvragen
Publicatiedatum: 27-12-2021

Bouwen als gemeenschappelijke deler

Maak kennis met Batavia: leverancier van elektrisch gereedschap, tuingereedschap en producten voor in de werkplaats. Voor de doe-het-zelver en de professional. Ze positioneren zichzelf als: ‘Het Nederlandse merk waarmee je kunt bouwen.’ Je begrijpt dat er meteen een klik was met dit mooie bedrijf. Wij gingen voor ze aan de slag!

Alles onder één dak

Eén van de wensen van deze opdrachtgever was om het logo op een unieke manier te presenteren. En dat logo? Dat is inmiddels niet meer te missen. Aan de zichtzijde bevinden zich op de begane grond de showroom en spreekkamers. De kantoorruimten zijn gesitueerd op de eerste verdieping. De glazen pui, die over de gehele gevel loopt, maakt het mogelijk om tijdens het werk te genieten van de wijde omgeving. Ten slotte is het bedrijfspand voorzien van een groot magazijn, zodat de ‘Tools to Build’ altijd op voorraad zijn. We wensen Batavia veel plezier in hun nieuwe onderkomen!

Een showroom, spreekkamers, kantoorruimten én het magazijn onder één dak. Wij maken het mogelijk!

Kom in contact!

Wil je meer weten over ons bedrijf, bijvoorbeeld hoe wij jouw ideeën en wensen realiseren? Of heb je een andere vraag of opmerking? Neem dan contact met ons op, we helpen je graag verder!

We staan voor je klaar!
Opleveren van het bedrijfspand