Comhan

Opdrachtgever Comhan B.V.
Type Bedrijfspand
Bouwjaar 2019
Plaats Uithoorn
Oppervlakte 3457 m2

Bouwkosten-indicatie?

Wij sturen je een vertrouwelijke én vrijblijvende inschatting.

Indicatie aanvragen
Publicatiedatum: 27-12-2021

Werken in teamverband

Opdrachtgever Comhan is een producerende groothandel op het gebied van aluminium- platen, profielen en slimme aluminium systemen. In bouwteamverband kregen we de uitbreiding van hun opslagfaciliteit in opdracht. Vol energie staken we de handen uit de mouwen en realiseerden wij een hoogbouwmagazijn en een deel voor de aan- en uitvoer van goederen.

Een uniek en eigenzinnig bedrijfspand

Ieder gebouw is maatwerk en past bij de opdrachtgever. Zo ook bij Comhan. Bij dit nieuwe gebouw zijn de zwaarden op de buitengevel verticaal geplaatst. Dit geeft het bedrijfspand een extra dimensie. De schaduwwerking die hierdoor ontstaat zorgt ervoor dat het pand op ieder moment van de dag een andere uitstraling heeft. Naast het exterieur, is er ook gedacht aan het interieur. Het nieuwe magazijn is volledig automatisch gestuurd. Een uniek bedrijfspand dat klaar is voor de toekomst!

Als alles op z’n plaats valt, zie je hoe mooi perfectie is.

Comhan

Kom in contact!

Wil je meer weten over ons bedrijf, bijvoorbeeld hoe wij jouw ideeën en wensen realiseren? Of heb je een andere vraag of opmerking? Neem dan contact met ons op, we helpen je graag verder!

We staan voor je klaar!
Opleveren van het bedrijfspand