Compusoft

Opdrachtgever Compusoft BV
Type Kantoorgebouw
Bouwjaar 2017
Plaats Apeldoorn
Oppervlakte 600 m2

Bouwkosten-indicatie?

Wij sturen je een vertrouwelijke én vrijblijvende inschatting.

Indicatie aanvragen
Publicatiedatum: 15-04-2022

Nieuw, luxe én strak

Een mooi ontwerp creëren kunnen ze hier wel. Compusoft ontwerpt software voor de badkamer- en keukenbranche. Hierbij hoort ook een strak ontwerp voor hun eigen bedrijfspand. Stap één was het verkrijgen van een omgevingsvergunning. Met de vergunning op zak zijn we de bouw gestart en hebben we een strak en 600m2 groot kantoorpand opgeleverd aan Compusoft.

Samen groeien we verder

Aan deze opdracht is een heel proces ons en de opdrachtgever voorafgegaan. Het compleet in kaart brengen van hun wensen, de engineering daarvan tot de kostenberekeningen. Alles kwam aan bod. Het pand is voorzien van strak stucwerk en complete gemetselde spouwmuren. Het resultaat? Het kantoorgebouw is van alle gemakken voorzien zoals diverse technische installaties. De technische installaties bestaan kortom uit vloerverwarming, een luchtbehandelingsinstallatie, koeling van de kantoren en verlichting in het gehele kantoorpand. Zo creëren we een optimaal werkklimaat in een perfect kantoorgebouw!

Dit luxe pand is een geweldige stap voor een groeiend bedrijf zoals Compusoft!

Kom in contact!

Wil je meer weten over ons bedrijf, bijvoorbeeld hoe wij jouw ideeën en wensen realiseren? Of heb je een andere vraag of opmerking? Neem dan contact met ons op, we helpen je graag verder!

We staan voor je klaar!
Opleveren van het bedrijfspand