De Bas fase 2

Opdrachtgever Diverse opdrachtgevers
Type Bedrijfsverzamelgebouw
Bouwjaar 2020
Plaats Hoofddorp
Oppervlakte 2000 m2

Bouwkosten-indicatie?

Wij sturen je een vertrouwelijke én vrijblijvende inschatting.

Indicatie aanvragen
Publicatiedatum: 21-09-2021

Met beide benen op de grond

Van hoog in de lucht tot stevig op de grond. Deze opdrachtgever had ooit een helikopterbedrijf. Een enorme carrièreswitch vond plaats toen de vraag naar bedrijfsunits in Hoofddorp toenam. Voor deze projectontwikkelaar dé reden om een bedrijfsverzamelgebouw te realiseren. De opdrachtgever is inmiddels geen vreemde meer van Nieuwenhuis Bouw. Samen hebben we al drie bedrijfsunits ontwikkeld in twee verschillende straten naast elkaar.


Eerst slopen om te bouwen

Voor de realisatie van de derde bedrijfsunit hebben we de bestaande bebouwing moeten slopen. Alle bijbehorende werkzaamheden, zoals een asbest- en milieukundig onderzoek en bijbehorende natuurtoetsen zijn uitgevoerd. Daarna was het zover: de bouw kon echt beginnen! Het resultaat? Een hoogwaardig bedrijfsverzamelgebouw, waarin winkels en kantoren zich kunnen vestigen en waar zelfs een woon- werkcombinatie mogelijk is. Een fijne samenwerking met een projectontwikkelaar. Dat smaakt naar meer!

We realiseerden een hoogwaardig bedrijfsverzamelgebouw waarin de mogelijkheden eindeloos zijn.

Kom in contact!

Wil je meer weten over ons bedrijf, bijvoorbeeld hoe wij jouw ideeën en wensen realiseren? Of heb je een andere vraag of opmerking? Neem dan contact met ons op, we helpen je graag verder!

We staan voor je klaar!
Opleveren van het bedrijfspand