De Basis

Opdrachtgever De Basis
Type Kerkgebouw
Bouwjaar 2016
Plaats Apeldoorn
Oppervlakte 1.940 m2

Bouwkosten-indicatie?

Wij sturen je een vertrouwelijke én vrijblijvende inschatting.

Indicatie aanvragen
Publicatiedatum: 15-04-2022

Krachten bundelen

Waar we normaal gesproken een project oppakken van advies tot realisatie, is het project van De Basis een ander verhaal. Voor deze bijzondere opdracht sloegen we de handen ineen met architect Puck Creutzburg. Hoe? Het ontwerp voor het pand van De Basis is gemaakt door Puck. Met respect voor zijn ontwerpen, gingen onze eigen ontwerpers aan de slag. Zij pakten dit ontwerp op richting de technische uitwerking. Zo maakten wij de vertaalslag richting de daadwerkelijke realisatie van het bedrijfspand. Een waardevolle samenwerking met het hele bouwteam.

De juiste uitstraling

De Basis staat! Een industrieel gebouw met een basic afwerking en een oppervlakte van 3.000 m2. Het hart van het gebouw is de grote zaal van acht meter hoog. De hoogte van het pand komt omdat het van oorsprong een kerk is. Dit sluit aan bij de opdracht: ontwerp een multifunctioneel gebouw wat ook geschikt is als kerk. Het is een multifunctioneel geworden gebouw waar mensen elkaar ontmoeten tijdens diensten, meetings of concerten. Het grote podium is in het midden uitgerust omringt met mooie glazen foyers. De combinatie tussen het moderne glas en de traditionele elementen zorgt voor een verfrissende look.

De industriële look gecombineerd met houten elementen, sfeervolle verlichting en gezellige aankleding geven het gebouw een warme sfeer.

Kom in contact!

Wil je meer weten over ons bedrijf, bijvoorbeeld hoe wij jouw ideeën en wensen realiseren? Of heb je een andere vraag of opmerking? Neem dan contact met ons op, we helpen je graag verder!

We staan voor je klaar!
Opleveren van het bedrijfspand