De Koning Amsterdam

Opdrachtgever De Koning Amsterdam
Type Partycentrum
Bouwjaar 2012
Plaats Amsterdam
Oppervlakte 2360 m2

Bouwkosten-indicatie?

Wij sturen je een vertrouwelijke én vrijblijvende inschatting.

Indicatie aanvragen
Publicatiedatum: 15-04-2022

Het (beton)dak gaat eraf

Bij deze opdrachtgever is het altijd feest. De Koning Party & Events staat voor je klaar als je op zoek bent naar een locatie voor je bedrijfsfeest, bruiloft of jubileum. Het pand heeft een luxe uitstraling met krachtige details. Het interieur is voorzien van natuurstenen vloer- en wandafwerkingen, een moderne lichtinstallatie en een betonnen dak. Wij hebben al twee keer onze handen uit de mouwen gestoken voor De Koning. De eerste fase is een aantal jaar eerder gerealiseerd waarna al snel de tweede fase met extra feestzalen is gebouwd. Nog meer reden voor een feestje dus!

Luisteren naar de wensen

Wij zijn in beide keren samen met de opdrachtgever het hele proces ingegaan. Van ontwerp en advies en met de realisatie. De opdrachtgever had bepaalde eisen over het geluid. Logisch, want uiteindelijk wil je geen overlast veroorzaken, maar het pand staat midden in een woonwijk. Hoe los je dit op? Wij hebben de gehele constructie zwaarder uitgevoerd waardoor het gebouw een hoogwaardige geluidsisolerende waarde heeft gekregen. Hierdoor kan er doorgefeest worden tot laat in de nacht zonder overlast in de buurt te creëren.

Een full-service samenwerking geresulteerd zich in mooie resultaten en een fijne klantrelatie.

Kom in contact!

Wil je meer weten over ons bedrijf, bijvoorbeeld hoe wij jouw ideeën en wensen realiseren? Of heb je een andere vraag of opmerking? Neem dan contact met ons op, we helpen je graag verder!

We staan voor je klaar!
Opleveren van het bedrijfspand