Der Kreis te Hattemerbroek

Opdrachtgever Der Kreis Nederland BV
Type Kantoorgebouw met showroom en opslag
Bouwjaar 2023
Plaats Hattemerbroek
Oppervlakte 1.740 m2

Bouwkosten-indicatie?

Wij sturen je een vertrouwelijke én vrijblijvende inschatting.

Indicatie aanvragen
Publicatiedatum: 13-06-2023

Transparante basis voor succesvolle realisatie

Sinds jaar en dag richten wij ons op de utiliteitssector en dan met name in de huisvesting voor industriële en dienstverlenende bedrijven. Der Kreis is hier dus het perfecte voorbeeld van! Het was een fijne samenwerking waar transparantie centraal stond. In de adviserende fase zijn we gaandeweg tot een aanneemovereenkomst gekomen en door hun heldere financiële inzichten hebben we besloten het pand te vergroten én volledig te verduurzamen. Door het ruime dak is er veel vierkante meter benut door zonnepanelen te plaatsen, maar er was nog genoeg plek over om een heerlijk dakterras te realiseren.

Samenhangend in- en exterieur

De grootste bouwuitdagingen zaten in de installaties. Het realiseren van de grote trap en het verwijderen van de kolommen in de showroom. Er is veel glas verwerkt in het pand, waardoor de binnentemperatuur snel kan stijgen. Uiteraard is dit niet wenselijk en hebben we daarom voorkomen! Onze installateurs en monteurs hebben voor een uitstekende klimaatregeling gezorgd. De look-and-feel van het bedrijfspand sluiten naadloos op elkaar aan door toepassing van diverse strakke en moderne materialen aan zowel de binnen- als buitenzijde. De houten vloeren en trappen in combinatie met de houten gevels creëren eenheid en zorgen voor een warme sfeer. Dát is precies waar Der Kreis voor wilde gaan!

Transparantie basis voor succesvolle realisatie Der Kreis

Kom in contact!

Wil je meer weten over ons bedrijf, bijvoorbeeld hoe wij jouw ideeën en wensen realiseren? Of heb je een andere vraag of opmerking? Neem dan contact met ons op, we helpen je graag verder!

We staan voor je klaar!
Opleveren van het bedrijfspand