Farm Food

Opdrachtgever Farm Food B.V.
Type Kantoorpand
Bouwjaar 2019
Plaats Nijverdal
Oppervlakte 6711 m2

Bouwkosten-indicatie?

Wij sturen je een vertrouwelijke én vrijblijvende inschatting.

Indicatie aanvragen
Publicatiedatum: 21-09-2021

Natuurlijke hondenvoeding

Opdrachtgever Farm Food produceert hondenvoeding. Wat daar bijzonder aan is? Al hun producten zijn vrij van kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen. Gezondheid en duurzaamheid spelen dan ook een belangrijke rol in hun werk. Een logisch gevolg dus dat deze duurzaamheid ook in de uitstraling en in de realisatie van het nieuwe kantoorpand naar voren moest komen.

Duurzaam pand

In oktober 2019 is het nieuwe kantoorpand van Farm Food opgeleverd. Een pand waar, naast het adviestraject, de volledige ontwerp- en bouwwerkzaamheden uitgevoerd zijn door Nieuwenhuis Bouw. De eigenaren hadden de wens om een zo duurzaam mogelijk kantoorpand te bouwen. Een opdracht die helemaal bij ons past, omdat we veel waarde hechten én veel ervaring hebben met GPR en BREEAM.

Het nieuwe gebouw is dan ook energieneutraal en heeft een EPC-0 waarde. Er is gebruik gemaakt van duurzaam hout en er is een groot aantal van ca. 750 zonnepanelen geplaatst. Het gebouw is opgebouwd uit houten kolommen, spantdelen in het zicht, metselwerk en metalen geveldelen. De donkere geveldelen bestaan uit metalen potdeksel profielen.

Het oog wil ook wat

De activiteiten van Farm Food zijn verspreid over drie verschillende locaties in Nijverdal. De esthetische keuzes voor het ontwerp van de nieuwbouw zijn grotendeels gebaseerd op één van de bestaande vestigingen: een boerderij, waarbij de stal functioneert als distributieruimte en het voorhuis wordt gebruikt als kantoor. Door deze bouw door te laten klinken in het ontwerp, is de cirkel rond. Het nieuwe ontwerp doet denken aan een boerenbedrijf met hellende daken. In uitstraling en bouw past dit nieuwe kantoorpand volledig bij de missie, visie en cultuur van dit bedrijf.

Het ontwerp is gebaseerd op één van de bestaande vestigingen en de bedrijfsfilosofie. Farm Food heeft een bedrijfspand dat écht past bij het bedrijf.

Kom in contact!

Wil je meer weten over ons bedrijf, bijvoorbeeld hoe wij jouw ideeën en wensen realiseren? Of heb je een andere vraag of opmerking? Neem dan contact met ons op, we helpen je graag verder!

We staan voor je klaar!
Opleveren van het bedrijfspand