Feiken Verwarming

Opdrachtgever Feiken Verwarming
Type Kantoor, magazijn, opslagruimte
Bouwjaar 2022
Plaats Leusden
Oppervlakte 1.280 m2

Bouwkosten-indicatie?

Wij sturen je een vertrouwelijke én vrijblijvende inschatting.

Indicatie aanvragen
Publicatiedatum: 15-04-2022

Perfecte combinatie

Feiken Verwarming verzekert je van een warm huis. Wij verzekeren je een prachtig kantoor. Zo ook deze nieuwbouw bedrijfshal met turnkey opgeleverd kantoor in Leusden. De ontwerpen en de omgevingsvergunningen lagen al op de plank, want die zijn geregeld door een externe partij. Zo zijn wij aan de slag gegaan met het bestaande plan. We hebben dit plan technisch verder uitgewerkt en gereed gemaakt om te beginnen met de bouw. Een leuke én uitdagende klus!

Het exterieur

De materiaal combinatie aan de buitenzijde van het pand maakt het erg opvallend. Zo is het pand een echte blikvanger als je de straat inrijdt. De bruine bakstenen, in combinatie met het metaal, is de perfecte combinatie. Waarom? De bakstenen geven een chique en warme look, terwijl het metaal juist wat statischer en strakker aanvoelt. De korte trap bij de entree voelt écht als binnenkomen. Al met al de perfecte combinatie dus!

Thuis laten voelen

Als je het pand binnenkomt is de grote kaan niet te missen. Wat een eyecatcher! Deze kraan hebben we gemaakt in samenwerking met een kunstschilder. Een gespecialiseerd coatingbedrijf heeft het speciale kleuren gegeven. Wat opvallend is aan het interieur is dat het erg verwelkomend aanvoelt. Tapijten in de kantoren, veel planten en bloemen en warm kleurgebruik. Hierdoor voelt het voor de medewerkers als thuiskomen in hun tweede huis.

Feiken Verwarming verzekert je een warm huis. Wij verzekeren je van een prachtig kantoor.

Kom in contact!

Wil je meer weten over ons bedrijf, bijvoorbeeld hoe wij jouw ideeën en wensen realiseren? Of heb je een andere vraag of opmerking? Neem dan contact met ons op, we helpen je graag verder!

We staan voor je klaar!
Opleveren van het bedrijfspand