Hetraco

Opdrachtgever Hetraco B.V.
Type Kantoorgebouw, opslag, productieruimte
Bouwjaar 2014
Plaats Apeldoorn
Oppervlakte 2490 m2

Bouwkosten-indicatie?

Wij sturen je een vertrouwelijke én vrijblijvende inschatting.

Indicatie aanvragen
Publicatiedatum: 05-10-2022

Perfecte match

Of wij willen samenwerken met andere bouw gerelateerde bedrijven? Natuurlijk! Hierdoor voelen wij ons gelijk betrokken tot de opdrachtgever. Hetraco produceert ‘special fasteners’ zoals bouten, moeren, tapeinden en artikelen volgens tekening. Dit doen zij voor onder andere de apparatenbouw en maritiem. De combinatie met een bouwbedrijf zoals wij is dan ook de perfecte match!

Blijven bouwen

Zo’n full-service bedrijf als Hetraco vraagt om een groot bedrijfspand waar zowel productie-, opslag- als kantoorruimtes zijn. Dit 2490 m2 pand is dan ook perfect geschikt. Een strak en minimalistisch pand met veel daglicht door het grote aantal raampartijen. In de tweede fase hebben we de grote loods voorzien van een kraanbaan van 20 bij 50 meter. Eenvoudig, zou je denken, maar dit is nog wel even een klus. Ook dit hebben wij volledig voor Hetraco verzorgd. Zo kunnen zij verder bouwen en is de loods van alle gemakken voorzien!

Een fijne samenwerking waarin de wensen van de klant centraal staat en we samen verder bouwen!

Kom in contact!

Wil je meer weten over ons bedrijf, bijvoorbeeld hoe wij jouw ideeën en wensen realiseren? Of heb je een andere vraag of opmerking? Neem dan contact met ons op, we helpen je graag verder!

We staan voor je klaar!
Opleveren van het bedrijfspand