Intergas Verwarming 2

Opdrachtgever Intergas Verwarming B.V.
Type Bedrijfspand
Bouwjaar 2018
Plaats Coevorden
Oppervlakte 10200 m2

Bouwkosten-indicatie?

Wij sturen je een vertrouwelijke én vrijblijvende inschatting.

Indicatie aanvragen
Publicatiedatum: 21-09-2021

Samenwerking met architect

Waar we normaal gesproken een project oppakken van advies tot realisatie, is het project van Intergas een ander verhaal. Voor deze bijzondere opdracht sloegen we de handen ineen met architect Hans Vesseur. Hoe? Het basisontwerp voor het bedrijfspand van Intergas is gemaakt door Hans. Met respect voor zijn ontwerpen, gingen onze eigen ontwerpers aan de slag. Zij pakten dit ontwerp op richting de technische uitwerking. Zo maakten wij de vertaalslag richting de daadwerkelijke realisatie van het bedrijfspand. Een waardevolle samenwerking.

Grote fabriek

De samenwerking met Intergas is er één van de lange termijn. En daar houden we van! Inmiddels draaiden we al twee projecten voor deze opdrachtgever: de realisatie van twee bedrijfspanden. En niet zomaar bedrijfspanden. De panden zijn voorzien van hypermoderne productielijnen en computergestuurde magazijnen. De hoge glaswanden binnen én buiten maken het pand transparant en bijzonder. Hierdoor is er continu zicht op het productieproces. Daarnaast beschikt het bedrijfspand ook nog over een auditorium, dat een gedetailleerd beeld op de productielijnen mogelijk maakt.

Eenduidige uitstraling

Voor Intergas ontwikkelden we een compleet eigen stijl, die is doorgevoerd in alle gebouwde panden. Zo hebben alle bedrijfspanden dezelfde, herkenbare uitstraling. Daar zijn we trots op!

Nieuwenhuis Bouw straalde vertrouwen uit, een gevoel van 'wij kunnen dit'. Nieuwenhuis heeft van het begin af aan met ons meegedacht en heeft geholpen met het optimaliseren van onze ideeën.

Peter Cool, Technisch Directeur Intergas

Kom in contact!

Wil je meer weten over ons bedrijf, bijvoorbeeld hoe wij jouw ideeën en wensen realiseren? Of heb je een andere vraag of opmerking? Neem dan contact met ons op, we helpen je graag verder!

We staan voor je klaar!
Opleveren van het bedrijfspand