LG Sonic

Opdrachtgever LG Sonic BV
Type Kantoorgebouw en bedrijfshal
Bouwjaar 2021
Plaats Zoetermeer
Oppervlakte 1.940 m2

Bouwkosten-indicatie?

Wij sturen je een vertrouwelijke én vrijblijvende inschatting.

Indicatie aanvragen
Publicatiedatum: 15-04-2022

Van advies tot oplevering

LG Sonic is bekend om hun milieuvriendelijke oplossingen voor het bestrijden van algen in meren, vijvers, drinkwaterbassins en meer. Wij hebben de opdracht gekregen om het bedrijfspand met kantoor casco te bouwen. Bouwen doen we niet zomaar, het begint bij het begin. Stap één is ontwerpen. Met z’n allen rond de tekentafel en alle wensen van de klant hierin meenemen. We zijn deskundig, oprecht en direct. Hierdoor werken we samen aan een fijne klantrelatie.

Casco bouwen

De bouw kan beginnen! De eerste palen gaan in de grond en al snel krijgt het bedrijfspand vorm. Het bestaat uit een hoog gelegen 2-laags kantoorgebouw. Aan de achterkant van het gebouw bevindt zich nog een bedrijfshal geschikt voor opslag van materialen. Door de kolommen buiten het bedrijfdpand is er een overhangend kantoor gecreëerd. Wat een uniek uiterlijk! Uiteindelijk is het pand casco opgeleverd, dit houdt in; geen binnenwanden, geen installatie en geen inrichting.

De wensen van de klant in combinatie met onze expertise creëert mooie resultaten.

Kom in contact!

Wil je meer weten over ons bedrijf, bijvoorbeeld hoe wij jouw ideeën en wensen realiseren? Of heb je een andere vraag of opmerking? Neem dan contact met ons op, we helpen je graag verder!

We staan voor je klaar!
Opleveren van het bedrijfspand