Luxury Bedding Company te Hattemerbroek

Opdrachtgever Luxury Bedding Company BV
Type Kantoorgebouw met showroom en opslag
Bouwjaar 2023
Plaats Hattemerbroek
Oppervlakte 2.500 m2

Bouwkosten-indicatie?

Wij sturen je een vertrouwelijke én vrijblijvende inschatting.

Indicatie aanvragen
Publicatiedatum: 21-06-2023

Luxe & chique

Ervaar de luxe hotelbelevenis in de showroom en het bedrijfspand van Luxury Bedding Company. Een project waar merkidentiteit én beleving hand in hand gaan. De wens van de klant stond centraal: de uitstraling van het pand moet geïnspireerd zijn op ons logo. Dit betekent gouden en zwarte elementen en een luxe gevoel. En óf dat is gelukt! De gouden kleur is prachtig terug te zien in de kozijnen die mooi afsteekt tegen de donkere kleuren in puien en gevels. Verder is het pand is voorzien van strakke zwarte platen wat samen het grote magazijn vormt. Het resultaat? Een luxe & chique bedrijfspand en showroom.

Wat een blikvanger!

Aan deze opdracht is een heel proces voorafgegaan. Het compleet in kaart brengen van hun wensen, de engineering daarvan tot de BENG-berekeningen. Deze berekeningen hebben we dan ook volledig verzorgd tot en met tekeningen en de uiteindelijke realisatie. Om het logistieke proces zo optimaal te laten verlopen is er een laadkuil met docklevellers en dockboards gerealiseerd. Het voordeel? De vrachtwagen kan achteruit inparkeren waardoor het inladen van bedden en het daarna wegrijden erg gemakkelijk is. Verder is het pand van alle gemakken voorzien en is er genoeg werkruimte voor alle afdelingen binnen het bedrijf. Zo is de hele onderste bouwlaag gevuld met ruime en lichte kantoren en het grote magazijn. Op de bovenste bouwlaag is de showroom te bezichtigen.

De geweldige uitstraling van het gebouw is de basis geweest voor het project!

Kom in contact!

Wil je meer weten over ons bedrijf, bijvoorbeeld hoe wij jouw ideeën en wensen realiseren? Of heb je een andere vraag of opmerking? Neem dan contact met ons op, we helpen je graag verder!

We staan voor je klaar!
Opleveren van het bedrijfspand