Mabo

Opdrachtgever Mabo Invest bv
Type Kantoor, magazijn, oplagruimte, distributie
Bouwjaar 2021
Plaats Lelystad
Oppervlakte 3.000 m2

Bouwkosten-indicatie?

Wij sturen je een vertrouwelijke én vrijblijvende inschatting.

Indicatie aanvragen
Publicatiedatum: 15-04-2022Volledig ontzorgen en een fijne samenwerking

Wat een blikvanger is dit nieuwe pand in Lelystad! Dit grote gebouw is ontworpen voor minimaal twee huurders, maar kan ook in meerdere zones verdeeld worden. Het kantoorgedeelte bestaat uit drie bouwlagen, goed voor een totale oppervlakte van maar liefst 3.000 m²!

De eerste fase

In de eerste fase zijn we met de opdrachtgever MABO Invest rond de tafel gegaan. Samen bespraken we de wensen en eisen. Want dit is de basis van onze samenwerking! Onze ontwerpafdeling haalde de potloden en tekenvellen boven tafel en al snel was een akkoord op het schetsplan gegeven. Daarna is het schetsplan definitief uitgewerkt door onze ingenieurs. Wij zitten in de tussentijd zeker niet stil, want in de ontwerpfase is ook de prijs definitief vastgelegd. Zo werken we graag, want dan komen onze klanten nooit voor onaangename verrassingen te staan. En nu? Nu gaan we bouwen!

Een gaaf resultaat!

De drie bouwlagen worden gedragen door acht platte prefab betonnen kolommen. Tussen deze kolommen zijn genoeg parkeerplaatsen voor al het personeel. Zo staan de auto’s veilig, droog én is er genoeg ruimte om elektrische auto’s te laden. Want ja, bij het ontwerp is uiteraard ook gedacht aan de energiezuinigheid en duurzaamheid van het gebouw. Zo zorgt een lucht/luchtwarmtepomp voor de verwarming en koeling en werd er overal gekozen voor energiezuinige LED-verlichting. Meer goed nieuws: nieuwe huurders kunnen gelijk aan het werk, want zowel de bedrijfshal als kantoren zijn plug & play opgeleverd, inclusief alle technieken, leidingen en aansluitingen. Dit betekent dat ze alleen het kantoor moeten voorzien van meubilair. Hup, aan de slag, dus!

Uitzonderlijk aan onze aanpak is het feit dat de opdrachtgever vanaf de ontwerpfase al weet wat de eindprijs van het project is.

Kom in contact!

Wil je meer weten over ons bedrijf, bijvoorbeeld hoe wij jouw ideeën en wensen realiseren? Of heb je een andere vraag of opmerking? Neem dan contact met ons op, we helpen je graag verder!

We staan voor je klaar!
Opleveren van het bedrijfspand