Medidis

Opdrachtgever Medidis bv
Type Kantoor, magazijn, opslagruimte, distributie
Bouwjaar 2009
Plaats Lelystad
Oppervlakte 2.800 m2

Bouwkosten-indicatie?

Wij sturen je een vertrouwelijke én vrijblijvende inschatting.

Indicatie aanvragen
Publicatiedatum: 15-04-2022

Alles onder één dak

Lelystad is een prachtig, klassiek en karakteristiek kantoorpand rijker. Het opvallende ronde dak is een échte blikvanger. Het pand is symmetrisch ontworpen en gerealiseerd wat zorgt voor een klassieke look. Het grote bedrijfspand is voorzien van een kantoorgedeelte en een productie- en opslagruimte. Zo werkt het hele team onder één dak. En nog een voordeel: er is genoeg parkeergelegenheid om niet alleen het hele team, maar ook klanten voor de deur te ontvangen!

Waardevol en duurzaam

We hebben samen met Medidis, dat in 2019 overgenomen is door VitalAire, de ontwerpen voor dit pand gemaakt. Ontwerpen die volledig voldoen aan de wensen en eisen van de klant. Nu, drie jaar later, werkt VitalAire elke dag aan verbinding met patiënten, zorgprofessionals en instellingen. Zo werken ze samen aan datgene wat echt belangrijk is: de zorg waardevoller én duurzamer maken. Iets wat wij in de tijd van nu erg beamen. We wensen VitalAire veel werkplezier in dit gave pand!

Een project dat tot in de kleinste details is uitgewerkt. Van genoeg parkeerplekken tot een zonnig terras.

Kom in contact!

Wil je meer weten over ons bedrijf, bijvoorbeeld hoe wij jouw ideeën en wensen realiseren? Of heb je een andere vraag of opmerking? Neem dan contact met ons op, we helpen je graag verder!

We staan voor je klaar!
Opleveren van het bedrijfspand