Muntz

Opdrachtgever Muntz Amersfoort
Type Kantoorgebouw
Bouwjaar 2007
Plaats Amersfoort
Oppervlakte 1.200 m2

Bouwkosten-indicatie?

Wij sturen je een vertrouwelijke én vrijblijvende inschatting.

Indicatie aanvragen
Publicatiedatum: 03-11-2022

Bouwen en optimaliseren

Waar Muntz aan alle puntjes op de i op gebied van marketing en reclame denkt, denken wij aan het bouwen én optimaliseren van hun kantoorpand. Architectenbureau Bos heeft voor hen een prachtig ontwerp gemaakt. Aan ons de eer om het uit te werken tot krachtig kantoorpand passend bij de wensen én stijl van Muntz. Want dat is waar de samenwerking om draait: de opdrachtgever en zijn wensen staan altijd centraal. Het gebouw is voorzien van een wit gestucte gevel met het grote logo van Muntz. Een echte blikvanger dus! Zo zijn ze niet te missen wanneer je hier langsrijdt.

Het perfecte plaatje

Het interieur sluit volledig aan bij de stijl van Muntz. Krachtig, gedurfd en een tikkeltje eigenwijs. Waarom? Door het opvallende kleurgebruik in zowel verf, meubels en accessoires en de strakke vormen en krachtige elementen. Heb je die rode trap gezien? Wat een eyecatcher is dit! Het pand schreeuwt Muntz tot in de kleinste details. Zo klopt het plaatje helemaal!

De wensen van de klant in combinatie met onze expertise creëert mooie resultaten.

Kom in contact!

Wil je meer weten over ons bedrijf, bijvoorbeeld hoe wij jouw ideeën en wensen realiseren? Of heb je een andere vraag of opmerking? Neem dan contact met ons op, we helpen je graag verder!

We staan voor je klaar!
Opleveren van het bedrijfspand