Namen Vastgoed

Opdrachtgever Namen Vastgoed B.V.
Type Bedrijfsverzamelgebouw
Bouwjaar 2023
Plaats Nijverdal
Oppervlakte 2.600 m2

Bouwkosten-indicatie?

Wij sturen je een vertrouwelijke én vrijblijvende inschatting.

Indicatie aanvragen
Publicatiedatum: 21-09-2021

Elkaar inspireren en van elkaar leren

Wat een eyecatcher aan de Nijverheidsstraat in Nijverdal! De combinatie tussen de composiet houten voorgevel en de grijze wanden zorgt voor een perfecte sfeer voor een bedrijfsverzamelpand. Want iedereen moet zich hier thuis gaan voelen. Een bedrijfsverzamelgebouw is namelijk een groot pand dat je deelt met meerdere bedrijven. Hierdoor inspireer én leer je van elkaars expertise. Ideaal, toch?

2.600m2 gloednieuwe en moderne bedrijfsruimte

Dit pand is in opdracht van Namen Vastgoed B.V. gerealiseerd. De totale ontwikkeling bestaat uit 21 bedrijfsunits, verdeeld over twee bouwlagen. Er zijn laad-en-los mogelijkheden aan de achterzijde en verschillende groottes units waardoor er voor elk bedrijf een geschikte ruimte zal zijn. De totale bouwoppervlakte is 2.600m2 en zal te huur en/of te koop worden aangeboden voor bedrijven. De nieuwe huurders en kopers zullen ruimtes zoals een kantine, toiletten en ontvangsthal zelf kunnen inbouwen, dit omdat de units casco zijn gerealiseerd en aanvangskosten zo laag mogelijk zijn gehouden. Daarom is het voor startende- of kleine bedrijven een ideaal vertrekpunt voor hun onderneming!

Nieuwenhuis Bouw, bedankt voor de fijne en voorspoedige samenwerking!

Namen Vastgoed

Kom in contact!

Wil je meer weten over ons bedrijf, bijvoorbeeld hoe wij jouw ideeën en wensen realiseren? Of heb je een andere vraag of opmerking? Neem dan contact met ons op, we helpen je graag verder!

We staan voor je klaar!
Opleveren van het bedrijfspand