Technische Unie

Opdrachtgever Sonepar Nederland BV
Type Logistiek centrum
Bouwjaar 2016
Plaats Zwolle
Oppervlakte 7.700 m2

Bouwkosten-indicatie?

Wij sturen je een vertrouwelijke én vrijblijvende inschatting.

Indicatie aanvragen
Publicatiedatum: 15-04-2022

Verbouw én uitbouw

Het industrieterrein van Zwolle groeit nog steeds. Twee simpele redenen: het is een goed bereikbaar gebied en vele maler goedkoper dan de Randstad. De Technische Unie zag kansen en liet Nieuwenhuis Bouw het grote distributiecentrum verbouwen én uitbouwen. Zo is er ruimte voor 16 extra LZV-vrachtwagens en zijn er extra kantoren gebouwd.

Voorop in het transport

Aangezien de nieuwe kantoren veel lichtinval moesten hebben zijn we begonnen met daglicht berekeningen. Daarom is er bewust gekozen voor gevelkozijnen in de zijgevel. Want een goede hoeveelheid daglicht maakt de werkplek prettiger. Aan de achtergevel van het pand zijn er extra laaddocks gemaakt voor de vrachtwagens. Niet alleen voor reguliere vrachtwagens, er is zelfs genoeg ruimte voor extra lange (LZV) vrachtwagens. Op deze manier kunnen er grotere hoeveelheden vervoerd worden. Ideaal dus!

Verbouwen én uitbouwen; we zijn van alle markten thuis!

Kom in contact!

Wil je meer weten over ons bedrijf, bijvoorbeeld hoe wij jouw ideeën en wensen realiseren? Of heb je een andere vraag of opmerking? Neem dan contact met ons op, we helpen je graag verder!

We staan voor je klaar!
Opleveren van het bedrijfspand