Toenzal 1

Opdrachtgever Toenzal
Type Bedrijfsverzamelgebouw
Bouwjaar 2021
Plaats Almere
Oppervlakte 3356 m2

Bouwkosten-indicatie?

Wij sturen je een vertrouwelijke én vrijblijvende inschatting.

Indicatie aanvragen
Publicatiedatum: 27-12-2021

Mede-eigenaar & architect

Een duurzame relatie. Daar maken we werk van! Opdrachtgever Toenzal is zo’n duurzame relatie. Samen hebben we al vier unieke projecten gerealiseerd en ligt er meer werk op de plank. Het betreft allemaal bedrijfsverzamelgebouwen, die – met name in de randstad – erg gewild zijn. Niet gek dus dat we voor deze opdrachtgever actief zijn in Almere. Leuk weetje: Mede-eigenaar van Toenzal en architect Maarten van Duijn heeft zelf de ontwerpen gemaakt voor het project. Wij hebben na zijn unieke ontwerpen de technische uitvoering opgepakt met onze enthousiaste vakmensen. Samen werken we aan de beste resultaten!

Bedrijfsverzamelgebouwen zijn uniek, omdat een groot bedrijfspand opgedeeld wordt in kleinere units. Dit betekent dat er in het ontwerp en de realisatie rekening gehouden moet met algemene en gemeenschappelijke voorzieningen voor elk bedrijf dat zich er vestigt. Denk hierbij aan brandveiligheid en een goede geluidsisolatie.

Samen met Toenzal gaan we deze uitdagingen aan! We hebben de complete realisatie van het gebouw uitgevoerd waarbij alle units casco zijn opgeleverd. Het casco opleveren geeft de huurders de ruimte om het op eigen smaak in de richten.

Samen met Toenzal blijven we mooie bedrijfsverzamelgebouwen realiseren. We zijn trots op deze duurzame samenwerking!

Kom in contact!

Wil je meer weten over ons bedrijf, bijvoorbeeld hoe wij jouw ideeën en wensen realiseren? Of heb je een andere vraag of opmerking? Neem dan contact met ons op, we helpen je graag verder!

We staan voor je klaar!
Opleveren van het bedrijfspand