Toyota Jacob Schaap Lelystad

Opdrachtgever Jacob Schaap BV
Type Autoshowroom, autogarage en opslaghal
Bouwjaar 2014
Plaats Lelystad
Oppervlakte 1.500 m2

Bouwkosten-indicatie?

Wij sturen je een vertrouwelijke én vrijblijvende inschatting.

Indicatie aanvragen
Publicatiedatum: 15-04-2022

Eén op één samenwerking

Jacob Schaap is een modern familiebedrijf bestaande uit diverse automerken en meerdere vestigingen waar vader en zoon het bedrijf runnen. Bij Jacob Schaap staat kwaliteit voorop. Iets dat wij namens Nieuwenhuis Bouw alleen maar kunnen beamen. We hebben de samenwerking één op één aangevlogen en zijn begonnen aan de tekentafel. Want: geen ontwerp = geen bouw. Na de constructie-, daglicht- en ventilatieberekeningen zijn we begonnen met bouwen aan hun showroom en garage.

Extra bouwen

De hoge en grote raampartij zorgt voor een grote hoeveelheid licht in de showroom. Hierdoor worden de auto’s letterlijk in een goed daglicht gezet. Niet alleen door TL-bakken of LED-panelen maar ook door natuurlijk zonlicht. In de garage is genoeg plek om tientallen auto’s tegelijk te repareren en klaar te stomen voor hun vele kilometers. Tijdens de bouw zijn we begonnen met de nieuwbouw van het naastliggende pand. Dit extra bedrijfspand dient als extra opslag. Hierdoor blijft de showroom overzichtelijk, opgeruimd en klantvriendelijk. Iets dat de opdrachtgever erg belangrijk vond!

Ze hebben ons tips gegeven en ons geholpen om de showroom zo leuk en efficiënt mogelijk in te richten. Het was een fijne samenwerking!

Jacob en Joost Schaap, Directie Toyota Jacob Schaap

Kom in contact!

Wil je meer weten over ons bedrijf, bijvoorbeeld hoe wij jouw ideeën en wensen realiseren? Of heb je een andere vraag of opmerking? Neem dan contact met ons op, we helpen je graag verder!

We staan voor je klaar!
Opleveren van het bedrijfspand