Uitbreiding bedrijfspand en laad-loskuil

Opdrachtgever Adriaan Goede B.V.
Type Kantoorpand en opslaghal
Bouwjaar 2020
Plaats Landsmeer
Oppervlakte 2215 m2

Bouwkosten-indicatie?

Wij sturen je een vertrouwelijke én vrijblijvende inschatting.

Indicatie aanvragen
Publicatiedatum: 21-09-2021

Lange termijn samenwerking

Lange termijn relaties, daar gaan we voor! Een aantal jaar geleden startte onze samenwerking met Adriaan Goede vanuit een aanbesteding over de uitbreiding van een kantoorpand. Uit deze opdracht is een goede relatie ontstaan. Daarom schakelde Adriaan Goede ons ook in voor een nieuwe opdracht: de realisatie van een tweelaags kantoor, de uitbreiding van de opslag en de aanleg van een laad- en loskuil.

Adriaan Goede

Adriaan Goede is een modern bedrijf dat gespecialiseerd is in het produceren en het leveren van gedroogde of vloeibare eierproducten. Al sinds 1985 worden er meer dan twee miljoen eieren per dag verwerkt tot een hoogwaardig product. Waar eierschalen vroeger tot het restafval behoorden, vormt Adriaan Goede deze om tot nieuwe producten, zoals babyvoeding of kalk voor medicijnen. Van afval naar waardevol product!

De werkzaamheden

Voor Adriaan Goede realiseerden we, naast een compleet nieuwe hal, een systeem binnen het bestaande pand om de nieuwe, maar vooral reusachtige mengmachine naar binnen te hijsen. Met de ontwikkelingen binnen dit nieuwbouwproject is onze opdrachtgever Adriaan Goede helemaal klaar voor de toekomst!

Onze opdrachtgever Adriaan Goede is met dit nieuwbouwproject helemaal klaar voor de toekomst!

Kom in contact!

Wil je meer weten over ons bedrijf, bijvoorbeeld hoe wij jouw ideeën en wensen realiseren? Of heb je een andere vraag of opmerking? Neem dan contact met ons op, we helpen je graag verder!

We staan voor je klaar!
Opleveren van het bedrijfspand