Zero55

Opdrachtgever Accres
Type Horecapand
Bouwjaar 2019
Plaats Apeldoorn
Oppervlakte 4168 m2

Bouwkosten-indicatie?

Wij sturen je een vertrouwelijke én vrijblijvende inschatting.

Indicatie aanvragen
Publicatiedatum: 27-12-2021

Een aanbestedingstraject

Zero55 is een Family Entertainment Center in Apeldoorn en faciliteert binnenactiviteiten voor de hele familie. In het pand bevinden zich onder andere een kart- en een bowlingbaan. Naast deze binnenactiviteiten behoort het eten van een lekkere maaltijd of het nuttigen van een drankje ook tot de mogelijkheden. Een pand met een horecabestemming. De bouw van dit project is georganiseerd via een aanbestedingstraject vanuit de gemeente Apeldoorn, waarbij dienstverlener Accres onze opdrachtgever is. Met ons ontwerp voor dit horecapand, wonnen wij deze aanbesteding. Ons ontwerp werd werkelijkheid!

Milieubewust en doordacht

Voor Zero55 hebben we naast het gebouw en alle ruimtes met spellen, een kartbaan gerealiseerd met elektrische karts. Helemaal gericht op de toekomst. En wist je dat dit precies is waar ‘zero’ voor staat? Tegelijkertijd slaat de naam van dit bedrijf op het netnummer van de stad Apeldoorn én heeft het nummer 55 te maken met karten. Zo’n doordachte naam vraagt om een doordacht horecapand. Zo realiseerden we een pand dat helemaal past bij het bedrijf.

Bekijk de 3D ontwerp video!

video thumbnail

Van bedrijfspand tot horecabestemming; wij zijn van alle markten thuis!

Kom in contact!

Wil je meer weten over ons bedrijf, bijvoorbeeld hoe wij jouw ideeën en wensen realiseren? Of heb je een andere vraag of opmerking? Neem dan contact met ons op, we helpen je graag verder!

We staan voor je klaar!
Opleveren van het bedrijfspand