Bouwen op een bedrijventerrein in Zwolle

Plaats Zwolle (en omgeving)
Oppervlakte 2.000 - 30.000 m2m²

Bouwen op een bedrijventerrein in Zwolle? Wij adviseren, ontwerpen en realiseren jouw nieuwe droompand.

Stilstaan is achteruitgang, als ondernemer weet je dat als geen ander. Om ook in de toekomst mee te kunnen in jouw segment, is vooruitzien op het gebied van Bedrijfshuisvesting ontzettend belangrijk.

Wil je nieuwbouwen in de omgeving van Zwolle? Dan is Hessenpoort één van de plekken waar je moet zijn. Samen met Nieuwenhuis Bouw realiseer je de ideale nieuwe huisvesting voor jouw bedrijf. Er zijn er nog een aantal kavels beschikbaar. Graag vertellen we in een persoonlijk gesprek meer over de voorschriften en de mogelijkheden die er zijn. Wij zijn gespecialiseerd in bedrijfshuisvesting en denken graag met je mee. We adviseren, ontwerpen en realiseren jouw nieuwe droompand.

Zwolle huisvest talloze verschillende toonaangevende bedrijven. Het bedrijventerrein Hessenpoort is, met zijn ligging direct aan de A28, uitstekend bereikbaar en toekomstbestendig. Hessenpoort Zwolle heeft een eigentijdse uitstraling, een kwalitatief hoogwaardige inrichting en een actieve ondernemersvereniging. Innovatie en duurzaamheid staan er hoog in het vaandel. Er is in en buiten de stad veel belangstelling voor deze toplocatie.