Appartement bouwen

Nieuwenhuis Bouw heeft veel ervaring met het bouwen van grote en kleine appartementen. Dit vormt binnen Nieuwenhuis Bouw dan ook een belangrijk onderdeel van onze werkzaamheden. Het is een groot werkproces, waar veel verschillende onderdelen bij komen kijken. Denk aan gevels, elektrische voorzieningen, daken, isolatie, draagconstructie en nog veel meer. Een appartementencomplex bouwen zien wij als een uniek project. Wij luisteren naar jouw wensen en eisen. In een kennismakingsgesprek geven wij advies over alles wat mogelijk is. Jij maakt uiteindelijk de keuzes. Zo bouwen wij het appartement dat jij voor ogen hebt! Ben je benieuwd naar onze mogelijkheden? Vraag hieronder een indicatie aan.

Vrijblijvende indicatie aanvragen
Voorbereiding bouwplaats

Het bouwen van een appartementencomplex

Het bouwen van een appartementencomplex is uniek in zijn soort. Wij maken dan ook onderscheid tussen verschillende soorten appartementen. Denk bijvoorbeeld aan het bouwen van een appartementencomplex voor particulieren óf het bouwen van een appartement binnen de zorgsector. Voor particulieren bouwen wij vaak appartementen met meerdere verdiepingen. Uiteraard houden wij tijdens de bouw rekening met een passende uitstraling voor de verschillende appartementencomplexen. Ook zorgen wij voor alle gemakken zoals een lift, fietsenstalling of parkeerplek. Doordat we rekening houden met jouw wensen en dus van de eindgebruikers, leveren we altijd een appartementencomplex op dat daaraan voldoet.

Een appartementencomplex bouwen we in de juiste stijl voor de juiste doelgroep waar iedereen tevreden over is, daar streven wij naar! Jouw wensen en eisen zijn hierin leidend. De vervolgstap is ons eerlijke advies. Daarna volgt het ontwerp dat op een realistische wijze wordt getoond door onze moderne teken- en calculatie software. Is het ontwerp akkoord? Dan beginnen wij met de realisatie van jouw appartementencomplex. Voor die tijd maak je een aantal keuzes. Denk bijvoorbeeld aan het kiezen van de juiste kozijnen. Wij hebben ruime keuze uit aluminium, kunststof of hout. Kies je voor houten kozijnen? Houd er dan rekening mee dat dit meer onderhoud nodig heeft dan andere onderhoudsarme systemen. Voor dakbedekking maak je de keuze uit platte of schuine daken die wij aanbieden in verschillende materialen. Wij geven eerlijk advies op basis van de functionaliteiten die jouw appartementencomplex moet hebben. Het doel? Een uniek appartementencomplex bouwen. Ben je benieuwd naar onze afgeronde projecten? Bekijk het hier.

De voordelen van een appartementencomplex bouwen met Nieuwenhuis Bouw

  • Korte lijnen; altijd één vast aanspreekpunt;

  • Veel kennis en kunde met het bouwen van appartementen;

  • Optimale bouw dankzij de NEN-ISO 9001 certificering en VCA**;

  • Alle expertise onder één dak; we adviseren, ontwerpen en realiseren;

  • Een transparante prijsindicatie;

  • Het leveren van maatwerk;

  • Een realistisch, kort en betaalbaar bouwproces.

Wat komt er kijken bij het bouwen van een appartementencomplex?

Tijdens de bouw realiseren we ook de brand -en inbraakbeveiliging. Een belangrijk onderdeel dat nooit mag ontbreken. Voor een appartementencomplex is de draagconstructie ook heel belangrijk. Deze bestaan bij ons vaak uit staalconstructies en deze kunnen gecombineerd worden met houten gelamineerde liggers. Voor alle projecten gebruiken wij brandwerende scheidingswanden. De buitengevels worden ook voorzien van isolatie, door gemetselde gevels, spouwmuur of kalkzandsteen. Qua gevelbekleding hebben wij verschillende soorten zoals rockpanel of trespa beplating.

Rockpanel wordt geproduceerd van basalt en is erg sterk. Trespa platen zijn massieve kunststof platen die bestaan uit een laag van geperste houtvezels. Per situatie wordt er goed gekeken wat de wensen zijn óf wat er vanuit de gemeente wordt gevraagd. Want binnen de gemeente werkt men vaak aan de hand van een beeldkwaliteitsplan. Per terrein wordt een plan gemaakt waarin bepaalde stijlen worden voorgeschreven. Hier passen wij onze ontwerpen op aan. Zoals je kunt lezen, komt er dus het een en ander kijken tijdens de bouw van een appartementencomplex. Gelukkig helpen wij je van A tot Z.

Wij helpen je verder

Bij Nieuwenhuis Bouw regelen wij alles van begin tot eind. Van ontwerp tot vergunningstraject en van de ruwbouw tot het oplevermoment van jouw nieuwbouw appartement. Tijdens de bouw van jouw appartementencomplex blijven we met jou communiceren. Met onze doordachte aanpak zijn wij in staat om snel en efficiënt te bouwen. Bekijk gerust eens de kracht van Nieuwenhuis Bouw en neem vrijblijvend contact met ons op voor het bouwen van jouw unieke appartementencomplex.