Appartement bouwen

Het bouwen van appartementen vormt binnen Nieuwenhuis Bouw een belangrijk onderdeel van onze werkzaamheden. Wij bouwen unieke appartementen en luisteren daarbij naar jouw wensen en eisen. Dat doen we in een eerste kennismakingsgesprek. Naar aanleiding hiervan geven wij advies over alle mogelijk- en onmogelijkheden. Jij maakt de uiteindelijke keuzes. Zo bouwen we precies wat jij bedoelt!

Indicatie aanvragen

Uniek appartementencomplex bouwen

Om een uniek appartementencomplex te bouwen, maken we onderscheid tussen verschillende soorten appartementen. Denk aan het bouwen van een appartementencomplex dat bedoeld is voor de bewoning door particulieren of het bouwen van een appartementencomplex binnen de zorgsector. Zo’n complex maakt het bijvoorbeeld mogelijk om begeleid zelfstandig te wonen. Wij passen ons advies, ons ontwerp en onze realisatie aan op de functionaliteiten die jouw gebouw moet hebben. Jouw wensen en eisen zijn hierin leidend.

De voordelen van een appartement bouwen met Nieuwenhuis Bouw

  • Korte lijnen; altijd één vast aanspreekpunt;
  • Ruime ervaring met het bouwen van appartementen;
  • Optimale bouw dankzij de NEN-ISO 9001 certificering en VCA**
  • Alle expertise onder één dak; we ontwerpen, adviseren en realiseren;
  • Een transparante inschatting van jouw bouwkosten
  • Een realistisch, kort en betaalbaar bouwproces.

Hoe gaan we te werk?

Wij regelen alles van begin tot eind. Van ontwerp tot vergunningstraject en van de ruwbouw tot het oplevermoment van jouw nieuwbouwappartement. Gedurende het hele bouwproces staan wij in contact met jou. Alle processen binnen ons bedrijf zijn vastgelegd in het bedrijfszorgsysteem (norm NEN-ISO 9001). Met onze doordachte aanpak zijn we in staat om snel en efficiënt te bouwen. We vertalen jouw wensen en eisen door in een bouwontwerp en de realisatie van jouw appartementencomplex. Zo kun jij rekenen op tevreden eindgebruikers!

Een appartement bouwen; de kosten

Voordat we starten met de bouw, bespreken we de bouwkosten van jouw appartementencomplex. We garanderen een realistische en betaalbare prijs, mede dankzij het feit dat we alle expertises in huis hebben. Hierdoor stemmen we alle werkzaamheden op elkaar af en laten we het bouwproces zo efficiënt mogelijk verlopen. Transparantie speelt hierin een grote rol. We zijn duidelijk en direct, want dat vinden we belangrijk. Jij toch ook?