Bedrijfshal bouwen

Heb jij plannen om een nieuwe bedrijfshal te bouwen? Wij helpen je verder. We nemen alle ervaring die we hebben mee in onze samenwerking. We adviseren over bijvoorbeeld de verlichting, ventilatie en akoestiek in jouw bedrijfshal. Wil je alvast meer informatie en een indicatie ontvangen? Laat het ons weten.

Vrijblijvende indicatie aanvragen

Een bedrijfshal bouwen met Nieuwenhuis Bouw

Bij het bouwen van jouw bedrijfshal regelen wij alles van begin tot eind. We starten met de onderzoeken die nodig zijn voordat we aan de bouw beginnen. Denk bijvoorbeeld aan een verkennend bodemonderzoek waarin we controleren of we op de grond kunnen bouwen. Hebben we groen licht? Dan starten we met de fundering van jouw bedrijfshal. Erg belangrijk! Komt er een betonvloer in je bedrijfshal? Afhankelijk van de draagkracht van de ondergrond wordt dit een staalvezelbetonvloer of een gewapende betonvloer. Wij geven advies, zo maak jij de juiste keuze. Ook bij alle andere keuzes die je maakt zijn we er voor je. Of het nu gaat om welke buitengevel nodig is, welk kozijn de juiste keuze is of welke opties in dakbedekking je hebt, we beantwoorden al je vragen én adviseren.

Gedurende dit hele proces zijn we jouw vaste partner. Stap voor stap bouwen wij aan de bedrijfshal die jij voor ogen hebt.

De voordelen van een bedrijfshal bouwen met Nieuwenhuis Bouw

  • Van begin tot eind: wij regelen alles voor je
  • Alle berekeningen wordt direct meegenomen in het ontwerp
  • We hebben ruime ervaring met verlichting, ventilatie en akoestiek
  • Korte lijnen: er is altijd één vast aanspreekpunt
  • Optimale en veilige bouw dankzij de NEN-ISO 9001 certificering en VCA**
  • Vooraf een realistische indicatie van de bouwkosten

Een bedrijfshal bouwen, welke keuzes zijn er?

Tijdens het bouwen van een nieuwe bedrijfshal zijn er veel keuzes die je moet maken. Ga je bijvoorbeeld voor aluminium of houten kozijnen? Welke draagconstructie past het beste bij je bedrijfshal, is dit alleen een staalconstructie of staal gecombineerd met hout? En wat zijn de keuzes qua daksystemen? Wij leggen het je allemaal uit én helpen je bij het maken van de juiste keuzes. Heeft jouw bedrijfshal een schuin dak? Dan zijn metalen geïsoleerde sandwichpanelen als dakbedekking een goede optie. Een plat dak zal veelal voorzien worden van bitumen of PVC dakbedekking. We denken met je mee in de juiste oplossingen. Dit doen we op zowel bouwkundig als op installatietechnisch gebied.

Wat is de investering van een bedrijfshal bouwen?

Voordat we starten met het bouwen van een hal, bespreken we de bouwkosten van jouw nieuwe bedrijfshal. Wij kunnen je al in het vroege begin van de plannen een eerste prijsindicatie geven. Dit is mogelijk als je nog in de beginfase zit van het project. Heb je al veel meer details beschikbaar? Dan zijn we in staat om een detailbegroting te maken. Hierin gaan we dan ook echt alle materialen doorrekenen. Dit kunnen we doen doordat we veel ervaring hebben. Deze ervaringen en de projecten nemen we als referentiekader voor de kosten. Doordat we alle expertises in huis hebben, stemmen we alle werkzaamheden op elkaar af. We laten het bouwproces zo efficiënt mogelijk verlopen. We zijn duidelijk en direct, want dat vinden we belangrijk.