Bedrijfspand bouwen

Is je huidige bedrijfspand te klein en heb jij de ambitie om verder te groeien? Of is je bedrijfspand te oud en verkeerd deze in een slechte staat? Dan ben jij toe aan vernieuwing! Of misschien heb je nog helemaal geen bedrijfspand? In elke situatie helpen wij je verder. Van verkennend bodemonderzoek tot de afbouw, wij zijn je vaste partner gedurende het hele proces. Wil je meer weten of wil je alvast een kostenindicatie ontvangen? Neem gerust contact met ons op.

Vrijblijvende indicatie aanvragen

De nieuwbouw van jouw bedrijfspand

Jij wilt een nieuw bedrijfspand bouwen. Nieuwenhuis Bouw maakt het waar en realiseert jouw eigen bedrijfspand. Een bedrijfspand dat helemaal past bij jou. Zo horen wij graag al jouw wensen en nemen dit mee in het ontwerp en uiteindelijk in de realisatie. Heb je bijvoorbeeld al over het lichtplan nagedacht? Zo het mogelijk om lichtkoepels of -straten te verwerken in het dak. Of is een betonnen dak de wens? Dat is uiteraard ook mogelijk! Wij geven je graag advies op gebied van fundering, vloeren en constructie om de beste keuzes te maken. Is het plan akkoord? Dan tekenen we de aannemingsovereenkomst en gaan we aan de slag!

De voordelen van een bedrijfspand bouwen met Nieuwenhuis Bouw

  • Jouw wensen en eisen staan centraal
  • Altijd één vast aanspreekpunt
  • Alle expertise onder één dak: van ontwerpers tot uitvoerders
  • Oog voor veiligheid, functionaliteit en esthetiek
  • Ruime ervaring en bouwkundige kennis.

Het proces: jouw bedrijfspand bouwen

Het bouwen van een bedrijfspand vereist aandacht. Maar wat gebeurt er nou tijdens het proces van de bouw? Het bouwproces voor het bouwen van een bedrijfspand begint altijd met een kennismakingsgesprek. Wat zijn jouw wensen én eisen? We bespreken samen alle mogelijkheden en geven jou het beste advies. Dan gaan wij naar de tekentafel en hakken we samen knopen door. En dan is het moment daar: de start van de bouw! Tijdens de bouw houden we onder andere rekening met alle elektrische voorzieningen zoals deuren, verlichting en oplaadstations, maar ook denken we de brandbeveiliging van jouw pand. Maak je geen zorgen, wij adviseren je bij elke stap.

Wat de investering van een bedrijfspand bouwen?

Voordat we starten met het bouwen van een bedrijfspand, bespreken we de bouwkosten. Wij kunnen je al in het vroege begin van de plannen een eerste prijsindicatie geven. Dit is mogelijk als je nog in de beginfase zit van het project. Heb je al veel meer details beschikbaar? Dan zijn we in staat om een detailbegroting te maken. Hierin gaan we dan ook echt alle materialen doorrekenen. Dit kunnen we doen doordat we veel ervaring hebben. Deze ervaringen en de projecten nemen we als referentiekader voor de kosten. Doordat we alle expertises in huis hebben, stemmen we alle werkzaamheden op elkaar af. We zijn duidelijk en direct, want dat vinden we belangrijk.

Jouw bedrijfspand duurzaam bouwen

Het duurzaam bouwen van jouw bedrijfspand is een belangrijk aspect van verantwoord ondernemen en bijdragen aan een duurzame toekomst. Hoe wij hieraan bijdragen? Als we bouwen, bouwen we met een keurhoutlabel. Dit betekent dat wij projecten kunnen voorzien van duurzaam geproduceerd hout, dit kan bijvoorbeeld een eis zijn vanuit de financiering. Je hebt de optie om het bedrijfspand te laten bouwen volgens de certificeringsmethode BREEAM. Dit certificaat beoordeelt het project op negen verschillende duurzaamheidscategorieën. Ook is GPR-gebouw een mogelijkheid. Dit is een digitaal instrument om de duurzaamheid van gebouwen te meten op basis van vijf thema’s: energie, milieu, gezondheid, gebruikskwaliteit en toekomstwaarde. We helpen en adviseren je graag over alle mogelijkheden hiervan.

Er zijn veel verschillende bijdragen die je kunt doorvoeren om je bedrijfspand te verduurzamen. Denk aan het gebruik van zonnepanelen, efficiënte verwarming en verlichting, waterbesparing en het recyclen van afval. Duurzaam bouwen is niet alleen beter voor het milieu, maar ook voor de portemonnee van het bedrijf.

Ontdek ons bouwproces!

video thumbnail