Kerk bouwen

Een kerk bouwen? Welkom bij Nieuwenhuis Bouw! Wij hebben ervaring met het bouwen van kerken. Al sinds onze oprichting bouwen we allerlei soorten kerkgebouwen en dragen wij zorg gedurende het hele bouwtraject. Van advies en ontwerp tot realisatie, wij creëren een totaalbeeld dat past bij de bezoekers en de doelstellingen van het kerkgebouw. Zo bouwen we een kerk die voldoet aan al jouw wensen en eisen. We doen het samen!

Een unieke kerk bouwen

Elke kerk is uniek. Jouw kerk ook. Het is een uitnodigende en toegankelijke plek voor bezoekers. Een plek waar bezoekers zich welkom voelen. Tegelijkertijd is het een veilige haven voor de leden van een gemeente. Een plek waar ze bij elkaar komen voor allerlei activiteiten. Van kerkdiensten tot vergaderingen. Een kerk moet zich lenen voor verschillende functionaliteiten. Een unieke kerk bouwen is een verantwoordelijke taak. Een taak die wij samen met jou aangaan.

De voordelen van een kerk bouwen met Nieuwenhuis Bouw

  • We adviseren, ontwerpen én realiseren; alle expertise onder één dak.
  • Wij regelen alles van tekening tot sleutel
  • Tientallen jaren ervaring in de kerkenbouw
  • Een transparante en realistische inschatting van de bouwkosten
  • Altijd één vast aanspreekpunt
  • Optimale en veilige bouw dankzij de NEN-ISO 9001 certificering en VCA**
  • Jouw wensen en eisen staan centraal

Een kerk bouwen; de kosten

Voordat we samen een kerk gaan bouwen, geven we je altijd een transparante en realistische inschatting van de bouwkosten. We houden hierbij rekening met je wensen, eisen én je budget. Zo weet je altijd waar je aan toe bent en pas wanneer jij tevreden bent, zetten we een volgende stap in ons bouwproces. Van ontwerp tot realisatie; wij hebben alle specialismen in huis. Daarom bieden we een gunstige prijs en garanderen we een snelle bouwtijd.