Loods bouwen

Jouw bedrijf groeit uit zijn jasje. Jij bent toe aan uitbreiding van je huidige loods óf wilt een volledig nieuwe loods bouwen? Schakel Nieuwenhuis Bouw in! Wij bouwen een duurzaam en betaalbare loods. Daarbij volgen we de nieuwste trends op de voet, denken we mee, adviseren we en komen we met verrassende ideeën. Een loods bouwen die helemaal past bij jouw bedrijf. Dát is ons doel.

Jouw loods bouwen doen we stap voor stap

Stap voor stap bouwen wij aan de loods die jij voor ogen hebt. De eerste stap in dit proces is een gesprek. In dit gesprek bespreken wij al jouw wensen, eisen en mogelijkheden. Dit gesprek vormt het fundament waar we verder op bouwen. Zo staan jouw wensen en eisen altijd centraal!

De voordelen van een loods laten bouwen door Nieuwenhuis Bouw

  • Efficiënte werkwijze en ruime ervaring
  • Optimale en veilige bouw dankzij de NEN-ISO 9001 certificering en VCA**
  • De kortste bouwtijden
  • Duurzaam en betaalbaar
  • Van idee tot oplevering; alle expertise in huis
  • Oog voor jouw wensen en eisen

Kosten van een loods bouwen

Bij Nieuwenhuis Bouw snappen we dat de bouwkosten van jouw loods van belang zijn. Jouw loods is maatwerk en de kosten stemmen we een op een met jou af. Zo weet je altijd waar je aan toe bent. Transparant en helder.

Jouw project is maatwerk

Bij ons is elk project maatwerk. Bij de (uit)bouw van jouw loods maken we een individuele planning. Na het eerste adviesgesprek, het ontwerp en deze planning, gaan we aan de slag met de realisatie van jouw loods. Doordat we alle bouwaspecten ‘in house’ hebben, garanderen we de kortste bouwtijd. Daartegenover staat een gunstige prijs, want ons scherpe oog is continu gericht op de kosten. Kortom; het beste van alle wereld. Nieuwenhuis Bouw is jouw partner voor het bouwen van jouw loods! Helpen wij je verder?