Hallenbouw

Hallenbouw is een breed begrip. Van een bedrijfshal tot loods en van sportschool tot distributiecentrum. Hallenbouw is maatwerk. Maatwerk waar jij specifieke ideeën, wensen en eisen aan stelt. Aan ons de taak om deze concreet om te zetten naar een bouwplan. Een bouwplan dat duurzaam en betaalbaar is én past bij jou. En dat doen we maar al te graag!

Vrijblijvende indicatie aanvragen

Jarenlange ervaring met hallenbouw

Welke hal je ook wilt bouwen, wij staan voor je klaar. Met onze jarenlange ervaring in de hallenbouw, hebben we alle kennis en deskundigheid in huis om jouw ideale hal te bouwen. We adviseren je over alle mogelijkheden, ontwerpen en realiseren jouw pand. Zo regelen we alles van idee tot oplevering. Zo dragen we zorg voor elke fase in het hele proces en hoef jij alleen nog maar de sleutel in ontvangst te nemen!

De voordelen van hallenbouw met Nieuwenhuis Bouw

  • Tientallen jaren ervaring in de hallenbouw
  • Wij houden rekening met jouw productieproces en interne logistiek
  • Een transparante en realistische inschatting van de bouwkosten
  • Alle disciplines onder één dak
  • Altijd één vast aanspreekpunt
  • Veiligheid staat centraal. Jouw hal voldoet altijd aan alle veiligheidseisen dankzij de VCA**
  • Optimale bouw dankzij de NEN-ISO 9001 certificering

De prijzen van hallenbouw

Wat is de prijs van hallenbouw? Goede vraag. Omdat hallenbouw maatwerk is, hebben we geen concreet antwoord. De prijs hangt natuurlijk af van alle wensen, eisen en mogelijkheden. Wat we je wél kunnen garanderen is transparantie en een realistische inschatting van de bouwkosten. Bij ons weet je altijd waar je aan toe bent en zetten we pas een volgende stap in ons bouwproces wanneer jij tevreden bent. Doordat we alle specialismen in huis hebben, zijn we in staat om een snelle bouwtijd en gunstige prijs te bieden.