Horecapand bouwen

Je wilt graag een horecapand bouwen omdat je net de start hebt gemaakt met jouw horecabedrijf óf je vindt dat je huidige pand wel een opfrisbeurt kan gebruiken. Bij Nieuwenhuis Bouw kan het allemaal. Wij weten hoe belangrijk het is om goed na te denken over jouw nieuwe horecapand.Het is tenslotte niet zomaar een pand. Het is het visitekaartje voor jouw bezoekers. Nieuwenhuis Bouw heeft alles onder één dak om aan jouw wensen en eisen te voldoen. Hebben we jouw interesse gewekt? Vraag gerust een prijsindicatie aan.


Vrijblijvende indicatie aanvragen

Een horecapand bouwen in de juiste stijl

Tijdens de bouw van een horecapand is het creëren van de juiste stijl erg belangrijk. Wij denken daarom graag met je mee, zodat jouw wensen en horecaspecialiteiten perfect aansluiten bij het horecapand. Wil je bijvoorbeeld graag een buitengevel in specifieke kleuren of materialen? Wij hebben een ruim aanbod aan verschillende materialen om aan jouw wensen te voldoen. Ook adviseren we je over de juiste indeling van het pand. Deze leveren wij ook nog eens geheel duurzaam op.

Nieuwenhuis Bouw realiseert maatwerk. Al jouw ideeën zijn dus welkom. Heb je nog geen idee hoe je het precies wil aanpakken? Met onze kennis en kunde helpen wij je graag verder op weg. Tijdens onze samenwerking beantwoorden wij al jouw vragen. Ook als het gaat om elektrische voorzieningen, (brand)veiligheid en de klimaattechnische installaties. Een horecapand bouwen bouwen op basis van een adviserende en transparante rol, dát is waar Nieuwenhuis Bouw elke dag voor gaat!

De voordelen van een horecapand bouwen met Nieuwenhuis Bouw

  • Wij hebben veel kennis en kunde in huis om aan jouw vraag te voldoen
  • Er is altijd een vast contactpersoon aanwezig
  • Alle middelen onder één dak
  • Van tekening tot de eerste bezoeker die binnen wandelt; wij regelen alles voor je
  • Optimale en veilige bouw dankzij de NEN-ISO 9001 certificering en VCA
  • Alle projecten worden beoordeelt op integrale duurzaamheid
De ruwbouw

Een nieuw horecapand bouwen, wat mag je verwachten?

We gaan graag met jou om tafel om de ideeën te bespreken en komen met een adviserende terugkoppeling. Samen doorlopen we alle stappen; van tekening tot sleutel. Een essentieel onderdeel van het bouwen van een horecapand is een buitengevel. Bij een horecapand bouwen is de buitengevel bijvoorbeeld een essentieel onderdeel. Er zijn veel verschillende soorten gevels, waar wij jou graag alles over vertellen. Natuurlijk draait het niet alleen maar om een buitengevel, maar denk bijvoorbeeld ook aan kozijnen, daken, dakbedekking, fundering, vloeren en elektrische en klimaattechnische voorzieningen. Het allerbelangrijkste, het interieur. Om te voorkomen dat je door de bomen het bos niet meer ziet, denken wij met je mee en adviseren wij de juiste oplossingen op maat. Geen enkel horecapand is namelijk hetzelfde.

Tijdens de voorbereiding van de bouw verzorgen wij bijvoorbeeld de sonderingen, waarin we de daadkrachtigheid van de grond onderzoeken en bepalen we de juiste draagconstructie. Hierna starten wij met een realistisch ontwerp waarin onze ontwerper en calculator nauw met elkaar samenwerken. Bij akkoord op het ontwerp en daarna het complete traject rondom de omgevingsvergunning gaat de eerste schop in de grond om te starten met de realisatie van jouw horecapand! Tijdens onze samenwerking is er een vaste contactpersoon die je altijd kan bereiken. Hierdoor bouwen we niet alleen jouw horecapand, maar ook aan een prettige samenwerking. Dit staat bij Nieuwenhuis Bouw voorop.