Horecapand bouwen

Een pand bouwen met een horecabestemming? Zalencomplex of – centrum? Bij Nieuwenhuis Bouw kan het allemaal. Van vergunningen tot oplevering, wij regelen alles voor je. Samen bespreken we jouw wensen, ideeën en natuurlijk de eisen waar jouw bedrijfspand aan moet voldoen. We adviseren, ontwerpen en realiseren. Wij hebben alle kennis en kunde onder één dak om op basis van ons gesprek een realistisch bouwplan op te stellen. Wij bouwen precies wat jij bedoelt!

Indicatie aanvragen

Horecapand in stijl

Horeca draait om beleving. Net zoals jouw bedrijfspand. Dat snappen we bij Nieuwenhuis Bouw helemaal. Samen met jou gaan we aan de slag met het ontwerp van jouw horecapand. Jouw wensen en eisen staan centraal. Met onze kennis en kunde vullen we elkaar aan. Samen gaan we voor het pand dat voldoet aan al jouw verwachtingen. Samen voor een horecapand dat bij jou past!

De voordelen van een horecapand bouwen met Nieuwenhuis Bouw

  • Wij hebben ervaring met het bouwen van horecapanden
  • Een realistische inschatting van de bouwkosten
  • Optimale en veilige bouw dankzij de NEN-ISO 9001 certificering en VCA**
  • Altijd één vast aanspreekpunt binnen de organisatie
  • Alle disciplines onder één dak
  • Van tekening tot sleutel; wij regelen alles voor je

De kosten van een horecapand bouwen

Voordat we echt gaan bouwen, bespreken we de bouwkosten van jouw horecapand. Omdat we alle expertises in huis hebben, bieden wij een realistisch en gunstige prijs. We houden altijd rekening met jouw budget en mogelijkheden. Het belangrijkste? Transparantie. Zo weten we altijd waar we aan toe zijn. Wel zo fijn, toch?