Industriebouw

Industriebouw is maatwerk. Bij Nieuwenhuis Bouw starten we de industriebouw daarom altijd met een goed ontwerp. Voordat we met dit ontwerp aan de slag, zijn we benieuwd naar jou. We gaan samen in gesprek! Tijdens dit gesprek maken we kennis met elkaar, bespreken we jouw wensen en eisen en geven wij deskundig advies over alle mogelijk- en onmogelijkheden. Op basis van dit gesprek starten we onze samenwerking voor jouw industriebouw!

Indicatie aanvragen

Jouw bedrijfsidentiteit. Jouw bedrijfspand.

Met behulp van moderne teken- en calculatieapparatuur maken we een ontwerp van de industriebouw die jij voor ogen hebt. Jouw wensen en eisen vormen hierin de basis. We vinden het belangrijk dat jouw bedrijfsidentiteit doorleeft in de vormgeving en de uitstraling van de industriebouw. Zo realiseren we een bedrijfspand dat past bij jouw bedrijf.

De voordelen van industriebouw door Nieuwenhuis Bouw

  • Een industrieel pand op maat
  • Korte lijnen; er is altijd één aanspreekpunt
  • Ruim 40 jaar ervaring in de industriebouw
  • Een duurzaam en betaalbaar bedrijfspand
  • Alle kennis en kunde onder één dak
  • Optimale en veilige bouw dankzij de NEN-ISO 9001 certificering en VCA**

Wat kost industriebouw?

Van vergunning tot oplevering. Alles wordt door ons geregeld. Als opdrachtgever hoef je alleen nog maar de sleutels in ontvangst te nemen! Maar, wat kost industriebouw? De daadwerkelijke kosten bespreken we tijdens onze samenwerking. Transparant en duidelijk. We houden niet van verrassingen. Zo weet jij altijd waar je aan toe bent. We bouwen niet, voordat jij tevreden bent!