Kinderdagverblijf bouwen

Wil je graag een kinderdagverblijf bouwen of verbouwen? Daar komt het één en ander bij kijken. Geen zorgen! Bij Nieuwenhuis Bouw staan wij voor je klaar. Jij levert jouw eisen en wensen, wij geven eerlijk advies, creëren een realistisch ontwerp en realiseren een kinderdagverblijf dat jij voor ogen hebt. Voor het bouwen van een kinderdagverblijf is één aspect erg belangrijk: veiligheid! Ons doel is het bouwen van een veilig, uniek en speelbaar kinderdagverblijf. Een kinderdagverblijf bouwen bij Nieuwenhuis Bouw? Vraag hieronder een prijsindicatie aan.


Vrijblijvende indicatie aanvragen

Het bouwen van een kinderdagverblijf op maat

Een kinderdagverblijf bouwen vereist maatwerk. Belangrijk zijn de vragen: welke regels en vergunningen moeten aangevraagd worden en waar moet het gebouw aan voldoen, zodat het kinderdagverblijf veilig is? De antwoorden op deze vragen onderzoeken wij samen. Op onze info-pagina lees je alvast hoe wij te werk gaan wat betreft exploitatie. Na onze kennismaking, starten wij met het realistische ontwerp dat door onze kostendeskundige met behulp van de benodigde calculatiesoftware wordt gecalculeerd. Ontvangen wij een akkoord en zijn de benodige vergunningen in orde? Dan beginnen wij met de realisatie van jouw unieke kinderdagverblijf.

Uiteraard denken wij ook mee in de juiste uitstraling van jouw kinderdagverblijf. Wij vinden het belangrijk dat een kinderverblijf een vertrouwelijke en kleurrijke omgeving is. Gelukkig hebben wij een ruime keuze in materialen en kleuren. Naast de uitstraling, zijn er meerdere aspecten die wij verzorgen. Denk aan daken, gevels, elektrische- en klimaatvoorzieningen, draagconstructie en veel meer. Op deze manier bouwen wij een kinderdagverblijf waar jij én de kinderen blij van worden. Benieuwd naar een van onze gerealiseerde projecten? Bekijk het hier.

De voordelen van een kinderdagverblijf bouwen met Nieuwenhuis Bouw

  • Optimale en veilige bouw dankzij de NEN-ISO 9001 certificering en VCA**
  • Korte lijnen; altijd een vast aanspreekpunt;
  • We adviseren, ontwerpen én realiseren; alle expertise onder één dak;
  • Wij regelen alles van idee tot oplevering;
  • Een realistische inschatting van de bouwkosten;
  • Tientallen jaren ervaring in de bouwwereld.

Een kinderdagverblijf bouwen, waar houd je rekening mee?

Wij voeren tijdens de bouw van een kinderdagverblijf alles zelf uit: ontwerpen, werktekeningen, controle, vergunningen en het contact met de leveranciers. Jij hebt hier dus bijna geen omkijken meer naar. Wél moeten er door jouw keuzes worden gemaakt in buitengevels, daken, vloeren, kozijnen en materialen. Maar geen zorgen! Wij geven eerlijk advies, zodat het kinderverblijf voldoet aan al jouw verwachtingen. Voor duurzame opties kun je ook bij ons terecht omdat wij duurzame materialen aanbieden, zoals sedum dakbedekking. Uiteraard is veiligheid het allerbelangrijkste. Hierbij zorgen we voor een antivingerklembeveiliging op de deuren en warmwaterkranen die zijn gezekerd op maximale temperatuur zodat kinderen zich niet kunnen branden. Wij denken altijd mee in de veiligste opties!

Wij kunnen ons goed voorstellen dat je ook benieuwd bent naar het kostenplaatje van het bouwen van een kinderdagverblijf. Geen problemen, wij geven snel een prijsindicatie op basis van een detailbegroting. Hierdoor ontvang je snel een betrouwbare indicatie. Naast de bouw en materialen, realiseren wij ook de brand -en inbraakbeveiliging. Iets wat voor het bouwen van een kinderverblijf ook zeker niet mag ontbreken. Als alles voldoet aan het ontwerp en de regels, is het tijd voor de oplevering! Je ontvangt de sleutel voor jouw gloednieuwe kinderdagverblijf. Een plek die voor kleine kinderen veel impact maakt. Neem gerust contact met ons op bij eventuele vragen.