Distributiecentrum bouwen

Staan de gangpaden vol dozen? Puilen de stellingen uit? Dan is het tijd om na te denken over de het bouwen van een distributiecentrum. Maar waar begin je? Wij helpen je! Wij hebben de ervaring en kennis. Gedurende het hele proces zijn we jouw vaste partner. Wil je meer weten over het bouwen van een nieuw distributiecentrum of alvast een indicatie ontvangen? Neem dan contact met ons op.

Vrijblijvende indicatie aanvragen
De afbouw

Een nieuw distributiecentrum bouwen

Het bouwen van een nieuw distributiecentrum doen we stap voor stap. Elk distributiecentrum is uniek. Jouw nieuwe distributiecentrum ook. Met de kennis en expertise van Nieuwenhuis Bouw wordt er per situatie gekeken wat nodig is voor het bouwen van een distributiecentrum. Er zijn een aantal aspecten waar rekening mee gehouden moet worden tijdens de bouw. Samen met jou bepalen we bijvoorbeeld hoeveel stellingen in jouw distributiecentrum kunnen staan. We kijken naar wat je nodig hebt én wat mogelijk is. Er zijn een aantal belangrijk dingen waar we rekening mee houden tijdens het bouwen van het distributiecentrum. Dit geldt bijvoorbeeld voor de vloerbelasting. We bepalen de puntlasten en wordt direct meegenomen in het begin van het proces mee. Tijdens het hele proces beantwoorden we al je vragen en adviseren we.

Doordat we alle facetten van het bouwproces onder één dak hebben, schakelen we snel. Dit is handig én efficiënt. Voor jou en voor ons.

De vervolgstappen bouwen van een distributiecentrum

Besluit je om een distributiecentrum samen met ons te bouwen? Dan zijn er een aantal aandachtspunten waar we rekening mee houden tijdens de bouw. Zo inventariseren we alle energievoorzieningen en verzorgen alle elektrische voorzieningen, denk hierbij aan grote deuren, verlichting en oplaadstations voor (elektrische) heftrucks. Bij het bouwen van een distributiecentrum is het ook van belang om de brandveiligheid mee te nemen in het ontwerp. Hiervoor maken we een plan. In dit plan nemen we alle benodigde maatregelen mee zoals brandslanghaspels, poederblussers en vluchtdeuren. We zorgen ervoor dat jij een brandveilig gebouw hebt. Daarnaast verzorgen we de energiebehoefteberekening van het gebouw: BENG berekening. Na de oplevering van het pand ontvang je een BENG label, dit duurt uiterlijk zes maanden.

De voordelen van een distributiecentrum bouwen met Nieuwenhuis Bouw

  • Jouw wensen en eisen staan centraal
  • Van idee tot oplevering: alle expertise onder één dak
  • Efficiënte werkwijze
  • Veel ervaring en bouwkundige kennis
  • Optimale en veilige bouw dankzij de NEN-ISO 9001 certificering en VCA**

Bouwen met Nieuwenhuis Bouw

Bouw met Nieuwenhuis Bouw jouw distributiecentrum. Van idee tot oplevering: we helpen met alle stappen, zodat jij een distributiecentrum bouwt dat past bij jouw wensen en eisen. Bij Nieuwenhuis Bouw hebben we alle expertise onder één dak. En op basis van onze kennis en ervaring vanuit de voorgaande projecten, kunnen we een betrouwbare indicatie van de kosten geven. We bouwen budget gestuurd en denken altijd mee met jouw wensen.