Sportschool bouwen

Wil je een nieuwe sportschool bouwen? Wij helpen je verder. Wij hebben ervaring in het bouwen van sportscholen. Denk bijvoorbeeld aan de ventilatie, de koeling én de inrichting van alle voorzieningen zoals douches, de entreebalie en een sportkantine. Vanaf het begin werken we samen aan jouw unieke sportschool. We hebben alle disciplines zelf in huis: van ontwerpers, calculators, constructeurs tot de mensen die de plannen uitvoeren. Wil je alvast meer informatie en een vrijblijvende kostenindicatie ontvangen? Laat het ons weten.

Vrijblijvende indicatie aanvragen
Ons proces stap 3

De bouw van jouw sportschool

Het bouwen van een nieuwe sportschool doen we stap voor stap. Volgens een strakke en efficiënte planning. Het bouwproces verloopt in drie fasen: planning, ontwerp en realisatie. Doordat we alle facetten van het bouwproces voor de sportschool onder één dak hebben, schakelen we snel. Dit is handig én efficiënt. Onze samenwerking start met een kennismakingsgesprek. Hierin bespreken we jouw wensen met betrekking tot bijvoorbeeld de kleedkamers, de toiletten en de entreebalie. En heb je bijvoorbeeld gedacht aan welke draagconstructie de sportschool moet krijgen? Of hoe de buitengevel eruit mag zien? We geven antwoorden op al je vragen en adviseren je! We zetten op papier wat je kunt verwachten en we maken een schetsplan. Ook geven we een eerste begroting op basis van het bouwplan. Dit doen we nog voordat we het vergunningstraject starten, zo weten we allebei waar we aan toe zijn. Zijn we allebei akkoord? Dán tekenen we de aannemingsovereenkomst.

De voorzieningen voor jouw sportschool

Goede ventilatie is in elk pand heel erg belangrijk. Maar voor een sportschool moet hier nog een tandje bij, omdat hier dagelijks wordt gesport. Daarom passen we in onze sportscholen een hogere capaciteit ventilatie toe. Daarbij is koelen ook heel belangrijk. Dit om het vocht in de sportscholen en kwaliteit van de lucht te reguleren. Naast de ventilatie en koeling zijn de voorzieningen in de sportschool van belang. Voorzieningen zoals de kleedkamers, douches, toiletten en entreebalie. Misschien heb je zelf een idee hoe je deze voorzieningen wilt inrichten en zie je al helemaal voor je hoe gezellig de sportkantine eruit ziet. Heb je dat niet helemaal in beeld? Geen probleem! Wij adviseren je natuurlijk graag. We denken met je mee en maken samen een plan waar jij je helemaal in kunt vinden.

De voordelen van een sportschool bouwen met Nieuwenhuis Bouw

  • Ruime ervaring met verlichting en ventilatie in sportscholen
  • Innovatieve oplossingen: zowel bouwkundig als installatietechnisch
  • Van idee tot oplevering: alle expertise onder één dak
  • Korte en kostenbesparende bouwtijd
  • Wij regelen de bouwvergunning voor de sportschool

Een sportschool bouwen, waar houd je rekening mee?

Bij het bouwen van een sportschool houden we rekening met bepaalde aspecten. Zoals eerder genoemd nemen we de toegankelijkheid, koeling en ventilatie van het pand mee vanaf het begin in ons ontwerp. Een goed geventileerd pand zorgt voor een gezond binnenklimaat. Wij maken een ventilatieberekening zodat we zeker weten dat de sportschool aan de ventilatiecapaciteit voldoet. We denken met je mee in slimme oplossingen. Dit doen we op zowel bouwkundig als op installatietechnisch gebied. We ontzorgen jou én we helpen jou verder!

Tijdens de uitwerking van jouw nieuwe sportschool blijven planning, bouwkosten en kwaliteit altijd prioriteit. We blijven het hele proces duidelijk met jou communiceren. Zo kom jij niet voor verrassingen te staan.