Utiliteitsbouw voor bedrijven

Nieuwenhuis Bouw is gespecialiseerd in de bouw van utiliteitsgebouwen voor bedrijven, variërend in omvang en functie. Ons vakmanschap binnen de utiliteitsbouw omvat diverse projecten, zoals kantoren, loodsen, scholen, magazijnen, kinderdagverblijven en horecapanden. Ben je op zoek naar een op maat gemaakt bedrijfsgebouw? Wij zijn er om jouw ideale bedrijfspand te realiseren met een stapsgewijze aanpak, transparante kosten, strakke planning en efficiënte bouwtijd!

Wat is de betekenis van utiliteitsbouw?

Utiliteitsbouw is een verzamelnaam voor gebouwen zonder woonbestemming met een openbaar karakter dat door meerdere mensen gebruikt wordt. Het gaat om gebouwen om bijvoorbeeld in te werken, te ontspannen of gebouwen voor commerciële dienstverlening. Nieuwenhuis Bouw specialiseert zich in dit soort bouwprojecten en levert maatwerk. Hierbij starten we altijd met een realistisch ontwerp. Dit vormt de basis voor utiliteitsbouw. Samen met jou realiseren we uiteindelijk jouw ideale pand. Jouw pand, onze trots!

De voordelen van utiliteitsbouw bij Nieuwenhuis Bouw

 • Ruime ervaring in utiliteitsbouw voor bedrijven

 • Altijd één vast aanspreekpunt

 • Jouw wensen en eisen staan centraal

 • Aandacht voor veiligheid en functionaliteit

 • Alle bouwfacetten van het bouwproces onder één dak

 • Van tekening tot sleutel; wij regelen alles

Voorbeelden van utiliteitsbouw

Utiliteitsbouw omvat veel verschillende panden, ieder in hun eigen soort. Tijdens de bouw van een kantoor is uitstraling bijvoorbeeld erg belangrijk. Nieuwenhuis Bouw kan dit op veel creatieve manieren realiseren. Voor onze klant Farm Food hebben we het pand volledig ontworpen in een vorm die doet denken aan een boerderijschuur. Op deze manier creëer je een herkenbaar pand dat precies aansluit bij de identiteit van je merk.

Naast kantoren, bouwen we bijvoorbeeld ook veel fabriekshallen. Hier houden we rekening met voldoende ruimte, grote opslag en de logistieke indeling. Bij horecapanden staan beleving en ontspanning centraal. We houden tijdens het ontwerp voldoende rekening met de inrichting, buitengevels en vloeren. De mogelijkheden zijn eindeloos. Bij Nieuwenhuis Bouw voeren we de realisatie van utiliteitsgebouwen uit in allerlei soorten en maten. Wij helpen je dan ook graag op weg. Ben je nieuwsgierig naar onze afgeronde projecten? Ontdek het in het projectoverzicht en laat je alvast inspireren op het gebied van utiliteitsbouw.

  Samenwerken aan utiliteitsbouw voor bedrijven

  Utiliteitsbouw is bij ons altijd maatwerk. Voordat we met de realisatie beginnen leren we elkaar kennen tijdens een kennismakingsgesprek. Hierin bespreken we het gebouw dat jij voor ogen hebt. Door onze jarenlange ervaring geven wij deskundig en eerlijk advies. Tijdens het gehele proces van utiliteitsbouw blijven wij jouw vaste partner. Heb je vragen of loop je ergens tegenaan? Laat het ons weten. Ons team bestaat uit getalenteerde ontwerpers, engineers, calculators, werkvoorbereiders en uitvoerders, wij hebben meer dan voldoende expertise in huis dus er is altijd wel iemand met een antwoord. Hierdoor garanderen wij kwalitatief hoogwaardige utiliteitsbouw en een fijne samenwerking.

  Wat zijn de kosten van utiliteitsbouw voor bedrijven?

  We begrijpen dat je ook benieuwd bent naar het investeringsoverzicht dat komt kijken bij utiliteitsbouw. Elk bedrijfspand is uniek. De prijs van utiliteitsbouw is dat dus ook. Je mag er in ieder geval op vertrouwen dat we tijdens onze samenwerking alle kosten transparant, overzichtelijk en duidelijk houden. Hierdoor blijf je voldoende geïnformeerd over de financiële aspecten rondom jouw nieuwe bedrijfsgebouw. Bij Nieuwenhuis Bouw ben je verzekerd van een betrouwbare partner die jouw visie omzet in een tastbaar en functioneel gebouw. Jij levert jouw unieke wensen, wij doen de rest.

  Wil je vooraf al een vrijblijvende bouwkostenindicatie?

  Dat kan! Laat je gegevens achter. Wij sturen je een vertrouwelijk én vrijblijvende kosteninschatting

  Indicatie aanvragen