Kantoor bouwen

Een nieuw kantoor bouwen? Wij helpen je en regelen alles van begin tot de oplevering. De ervaringen die we hebben, nemen we mee in onze samenwerking. We houden rekening met het verlichtingsplan, akoestiek en zoeken naar de beste indeling voor jouw kantoor. We geven advies, ondersteunen in het proces én bouwen samen een kantoor dat past bij jouw eisen en wensen. Wil je meer informatie en misschien al een indicatie ontvangen? Laat het ons weten.

Vrijblijvende indicatie aanvragen

Een kantoor bouwen met Nieuwenhuis Bouw

Een kantoor bouwen doen we niet zomaar. We geven advies, van begin tot eind. Met de ervaring die we hebben in het bouwen van kantoren, helpen we je tijdens het hele proces. Onze samenwerking start met een kennismakingsgesprek. We bespreken jouw wensen met betrekking tot bijvoorbeeld de koffiehoek, de indeling van de bureaus en het lichtplan. We voorzien de panden die we bouwen van alle elektrische voorzieningen. Dus ook de ledverlichting in het kantoorpand. En heb je er al over nagedacht hoe de buitengevel eruit komt te zien? Welke kozijnen hebben jouw voorkeur? Tijdens dit gesprek beantwoorden we al je vragen en geven advies.

De onderzoeken die nodig zijn voordat we starten met bouwen, voeren we zelf uit. Dit gaat om bijvoorbeeld een verkennend bodemonderzoek. Tijdens dit onderzoek controleren we of we op de grond kunnen bouwen. Hebben we groen licht? Dan starten we met de fundering van jouw nieuwe kantoor. Gedurende de bouw heb jij altijd één aanspreekpunt en alle disciplines zijn bij ons intern aanwezig.

De voordelen van bouwen met Nieuwenhuis Bouw

  • Jouw wensen en eisen staan centraal
  • We adviseren over de indeling van jouw kantoor
  • Al meer dan 40 jaar ervaring met kantoorbouw
  • Altijd één vast aanspreekpunt
  • Van ontwerpers tot uitvoerders; alle expertise onder één dak
  • Voeren zelf alle berekeningen uit, zoals de ventilatieberekening

Een kantoor bouwen, welke keuzes maak je?

Tijdens de bouw van jouw nieuwe kantoor nemen wij alle werkzaamheden uit handen. We denken bijvoorbeeld mee over de fundering en we adviseren over de verlichting en ventilatie keuzes. De ventilatieberekening en daglicht berekening die daarbij horen, voeren we zelf uit. We hebben alle disciplines in huis en denken altijd mee over de meest efficiënte mogelijkheden. Samen met jou kijken we naar de beste indeling: van looproutes tot de plek van de koffieautomaat. Van scheidingswanden tussen de werkplekken tot de indeling van keuken en voorraadkasten. We vertalen jouw wensen naar een concreet ontwerp om voor jou het ideale kantoor te realiseren. Daar speelt duurzaam bouwen een grote rol bij.

Duurzaam een kantoor bouwen

Bij Nieuwenhuis Bouw bouw je niet zomaar een kantoor, je bouwt een kantoor voor de toekomst. We houden rekening met het duurzaamheidsaspect. En dat doen we niet zomaar. Je hebt de optie om het kantoor te laten bouwen volgens de certificeringsmethode BREEAM. Dit certificaat beoordeelt het project op negen verschillende duurzaamheidscategorieën. We helpen en adviseren je graag over de mogelijkheden hiervan.

Wat is de investering van een kantoor bouwen?

De kosten van een kantoor bouwen is van meerdere factoren afhankelijk. Elk kantoor dat we bouwen is uniek. Wat kunnen we er dan wel over zeggen? We kunnen een prijsindicatie maken. Deze indicatie is betrouwbaar doordat we de indicatie geven op basis van onze kennis én ervaring in voorgaande projecten. We voeren de werkzaamheden pas uit als jij helemaal tevreden bent. Zo kom jij niet voor verrassingen te staan.