Wouwsche Hof

Opdrachtgever Diverse (12) opdrachtgevers
Type Appartementengebouw
Bouwjaar 2018
Plaats Roosendaal
Oppervlakte 1.070 m2

Bouwkosten-indicatie?

Wij sturen je een vertrouwelijke én vrijblijvende inschatting.

Indicatie aanvragen
Publicatiedatum: 11-11-2022

Een (t)huis bouwen

Het bouwen van appartementen vormt binnen Nieuwenhuis Bouw een belangrijk onderdeel van onze werkzaamheden. Wij bouwen unieke appartementen en luisteren daarbij naar de wensen en eisen van de opdrachtgever. Zo is Roosendaal twaalf prachtige appartementen rijker! Een externe architect is aan de slag gegaan met de ontwerpen en heeft alle omgevingsvergunningen geregeld. Zo was er voor ons een ‘go’ om aan de slag te gaan met de bouw. Wij waren verantwoordelijk voor de technische uitwerking en de uiteindelijke realisatie van de robuuste appartementen. Het resultaat mag er zeker zijn!

Het resultaat

Het tweelaagse appartementencomplex heeft een klassiek uiterlijk. Dit komt door de lange verticale ramen, witte gevel en het hoge dak. Door de grote raampuien valt er veel daglicht in het appartement. Elk appartement heeft meerdere kamers, een eigen balkon en parkeerplaats. Nog een voordeel: achter het complex zijn schuren gebouwd zodat de bewoners fietsen, overbodige verhuisdozen en dergelijke kwijt kunnen. Zo is het van alle gemakken voorzien en voelt wonen in dit appartement meteen als thuiskomen!

We luisteren graag naar de wensen en eisen van de opdrachtgever en streven daarom altijd naar een fijne, langdurige samenwerking!

Kom in contact!

Wil je meer weten over ons bedrijf, bijvoorbeeld hoe wij jouw ideeën en wensen realiseren? Of heb je een andere vraag of opmerking? Neem dan contact met ons op, we helpen je graag verder!

We staan voor je klaar!
Opleveren van het bedrijfspand