Bedrijfsverzamelgebouw bouwen

Heb jij plannen om een bedrijfsverzamelgebouw te bouwen? Een verzamelgebouw om meerdere bedrijven te huisvesten? Wij bouwen een bedrijfsverzamelgebouw op maat. Omdat jouw wensen en eisen centraal staan, is elk bedrijfsverzamelgebouw uniek. Wij geven advies, vertalen deze wensen en eisen in een ontwerp en voeren dit ontwerp door in de unieke realisatie van jouw bedrijfsverzamelgebouw!

Een bedrijfsverzamelgebouw bouwen: meerdere bedrijven in één pand

Het voordeel van een bedrijfsverzamelgebouw is dat meerdere bedrijven elkaar inspireren en gebruik kunnen maken van elkaars expertise. Dit leidt tot innovatieve bedrijven. Ook worden de kosten voor ondernemingen verlaagd, doordat de faciliteit gedeeld worden. Denk aan de kantine, toiletten en kopieermachines. Kleine ondernemingen kunnen dankzij een incubator goede en betaalbare huisvesting krijgen. En daar kun jij op inspelen door een bedrijfsverzamelgebouw te bouwen!

De voordelen van een bedrijfsverzamelgebouw bouwen met Nieuwenhuis Bouw

  • Een transparant en realistische inschatting van de bouwkosten.
  • Ontwerp, advies én realisatie: alle disciplines in huis
  • Wij regelen alles van idee tot oplevering
  • Altijd één vast aanspreekpunt; onze lijnen zijn kort
  • Jarenlange ervaring in de bouwwereld
  • Optimale bouw dankzij de NEN-ISO 9001 certificering en VCA**

Bedrijfsverzamelgebouw nieuwbouw

In een eerste gesprek brengen wij al jouw wensen en eisen in kaart. Deze zijn gedurende het hele bouwtraject leidend. Daarbij houden we rekening met jouw budget. Omdat we alle expertises onder één dak hebben, bieden wij een betaalbare prijs. Deze prijs? Daar zijn we transparant over! We gaan pas bouwen als jij tevreden bent.