Intergas Verwarming 1

Opdrachtgever Intergas Verwarming B.V.
Type Bedrijfspand
Bouwjaar 2012
Plaats Coevorden
Oppervlakte 13.000 m2

Bouwkosten-indicatie?

Wij sturen je een vertrouwelijke én vrijblijvende inschatting.

Indicatie aanvragen
Publicatiedatum: 21-09-2021

Vele handen maken licht werk

Voor elke situatie een passende warmteoplossing. Deze opdrachtgeer is al meer dan 50 jaar gericht op het perfectioneren van verwarmingssystemen. In deze periode zijn ze uitgegroeid tot marktleider op het gebied van de ontwikkeling van hoog rendement cv-ketels. Daar hoort natuurlijk een behoorlijk bedrijfspand bij. Wij hebben in samenwerking met de directie van Intergas het hele plan tot in de puntjes verzorgd. Uiteindelijk hebben we met externe architecten de gehele bouw gerealiseerd.

Een warm onthaal

Samen met het hele bouwteam hebben we niet alleen een bedrijfspand gebouwd, maar zijn we ook gaan uitbreiden met een fabrieksaccommodatie. Dat het een bijzonder gebouw ging worden wisten we al lang! Glaspanelen van zes tot acht meter hoog waardoor er van buitenaf zicht is op de productie. Ook is het gebouw voorzien van een auditorium, van hieruit is een gedetailleerd zicht op de productielijnen mogelijk. Deze keuzes zijn bewust gemaakt tijdens het maken van de bouwtekeningen en constructie berekeningen. Dit heeft zich geresulteerd in een prachtig pand!

Zakendoen komt uit op vertrouwen hebben in mensen. Dát vertrouwen hebben wij in Nieuwenhuis Bouw.

Peter Kol, Directeur Intergas

Kom in contact!

Wil je meer weten over ons bedrijf, bijvoorbeeld hoe wij jouw ideeën en wensen realiseren? Of heb je een andere vraag of opmerking? Neem dan contact met ons op, we helpen je graag verder!

We staan voor je klaar!
Opleveren van het bedrijfspand