Intergas Verwarming 1

Opdrachtgever Intergas Verwarming B.V.
Type Bedrijfspand
Bouwjaar 2012
Plaats Coevorden
Oppervlakte 13.000 m2

Bouwkosten-indicatie?

Wij sturen je een vertrouwelijke én vrijblijvende inschatting.

Indicatie aanvragen
Publicatiedatum: 21-09-2021

Vele handen maken licht werk

Voor elke situatie een passende warmteoplossing. Deze opdrachtgeer is al meer dan 50 jaar gericht op het perfectioneren van verwarmingssystemen. In deze periode zijn ze uitgegroeid tot marktleider op het gebied van de ontwikkeling van hoog rendement cv-ketels. Daar hoort natuurlijk een behoorlijk bedrijfspand bij. Wij hebben in samenwerking met de directie van Intergas het hele plan tot in de puntjes verzorgd. Uiteindelijk hebben we met externe architecten de gehele bouw gerealiseerd.

Grote fabriek

De samenwerking met Intergas is er één van de lange termijn. En daar houden we van! Inmiddels draaiden we al twee projecten voor deze opdrachtgever: de realisatie van twee bedrijfspanden. En niet zomaar bedrijfspanden. De panden zijn voorzien van hypermoderne productielijnen en computergestuurde magazijnen. De hoge glaswanden binnen én buiten maken het pand transparant en bijzonder. Hierdoor is er continu zicht op het productieproces. Daarnaast beschikt het bedrijfspand ook nog over een auditorium, dat een gedetailleerd beeld op de productielijnen mogelijk maakt.

Eenduidige uitstraling

Voor Intergas ontwikkelden we een compleet eigen stijl, die is doorgevoerd in alle gebouwde panden. Zo hebben alle bedrijfspanden dezelfde, herkenbare uitstraling. Daar zijn we trots op!

Kom in contact!

Wil je meer weten over ons bedrijf, bijvoorbeeld hoe wij jouw ideeën en wensen realiseren? Of heb je een andere vraag of opmerking? Neem dan contact met ons op, we helpen je graag verder!

We staan voor je klaar!
Opleveren van het bedrijfspand

Zakendoen komt uit op vertrouwen hebben in mensen. Dát vertrouwen hebben wij in Nieuwenhuis Bouw.

Peter Cool, Technisch Directeur Intergas