Brink Climate Systems

Opdrachtgever Brink Climate Systems B.V.
Type Bedrijfspand
Bouwjaar 2014
Plaats Staphorst
Oppervlakte 15.000 m2

Bouwkosten-indicatie?

Wij sturen je een vertrouwelijke én vrijblijvende inschatting.

Indicatie aanvragen
Publicatiedatum: 21-09-2021

In een recordtempo gebouwd

Soms krijg je een visitekaartje in je hand gedrukt, maar stop je het stiekem al weg in de weet dat je er niks mee gaat doen. Dit geldt níet voor deze opdrachtgever! Ze waren onder de indruk van een ander gebouwd project van ons en hebben gelijk contact opgenomen. Door een fijne communicatie lag er een gedetailleerd plan binnen drie weken op de mat bij Brink Climate Systems. In dit tempo is de hele samenwerking verlopen. De bouw van het gehele pand is binnen één jaar volledig gerealiseerd. Dit is echt een recordtempo voor zo’n prachtig pand. Robuust en ruim: dé uitstraling die past bij Brink Climate Systems!

Bijzonder pand, tevreden klant

Het pand is uiteindelijk in twee fases gebouwd. In de eerste fase is het hele ontwerp van de grond gekomen. Het resultaat? Een volledig GPR-gebouw die aansluit bij de wensen van de opdrachtgever. Ze hechten veel waarde aan duurzaamheid. Daarom hebben wij ervoor gekozen om met houten gevelbekleding te werken. Waarom? Het geeft een natuurlijke uitstraling en haakt in op het gevoel van mensen. Dít is precies wat Brink Climate Systems zo belangrijk vindt. In de tweede fase is er ruim 3.000 m2 extra gebouwd aan kantoren, productieruimtes, logistieke opslagruimtes en laad/los ruimtes. Hierdoor is er genoeg ruimte om fijn te werken, snel te transporteren en klanten te kunnen ontvangen.

Een pand met een energiezuinig karakter waarbij duurzaamheid centraal staat.

Kom in contact!

Wil je meer weten over ons bedrijf, bijvoorbeeld hoe wij jouw ideeën en wensen realiseren? Of heb je een andere vraag of opmerking? Neem dan contact met ons op, we helpen je graag verder!

We staan voor je klaar!
Opleveren van het bedrijfspand