Microtechniek

Opdrachtgever Microtechniek bv
Type Kantoor, fabriek, productie, magazijn, oplagruimte, distributie
Bouwjaar 2021
Plaats Velsen-Noord
Oppervlakte 13.900 m2

Bouwkosten-indicatie?

Wij sturen je een vertrouwelijke én vrijblijvende inschatting.

Indicatie aanvragen
Publicatiedatum: 15-04-2022

Hard werken wordt beloond


Wat was dit een gaaf project! Eén pand, vier bedrijven, 12.000 m2 en nog veel meer. Laten we bij het begin beginnen. Wij zijn benaderd door opdrachtgever Clement Kieftenbeld om een nieuw plan te ontwikkelen voor een groep diverse metaalverwerkende bedrijven. Ja, één plan voor vier bedrijven. Een volledig plan dat tot in de kleinste details is uitgewerkt. Die uitdaging hebben we met beide handen aangepakt! We hebben een compleet plan met financiële berekening opgeleverd. Het resultaat? De bouw kon beginnen!

Het exterieur


Het grote pand is zo opgedeeld dat alle vier de bedrijven een eigen bedrijfsruimte hebben. Het voordeel? Zo werkt elk bedrijf ongestoord met hun eigen team in een eigen ruimte. Het pand bestaat uit twee bouwlagen waardoor er extra ruimte gecreëerd is voor kantoren. De opvallende overhangende gevel zorgt voor een dynamische en futuristische look.

Het interieur

Hoe strak en klassiek het pand er van buiten uit ziet, hoe welkom en modern het aanvoelt. Het is uitwerkt tot in de kleinste details, zoals witte doorlopende kaders aan het kantoor, een douche- en omkleedruimte voor personeel en diverse kantoorruimtes. Ook zijn wij verantwoordelijk geweest voor de aanleg van de technische installaties van het kantoor en de productieruimte. Daarnaast hebben we de omgevingsvergunningen geregeld. Het pand is volledig turn-key opgeleverd, dus laat de verhuiswagen maar komen!

Grootste Co2 neutrale bedrijfspand van Velsen

Het pand, dat in mei 2022 haar deuren geopend heeft, is volledig duurzaam! Het is Co2 neutraal, is van het gas af en er liggen maar liefst 2350 zonnepanelen op het dak. Clement Kieftenbelt, directeur Microtechniek vertelt: “We zijn er enorm trots op dat we het gebouw in één jaar hebben neergezet, dat we met dit pand het milieu zo min mogelijk belasten en onszelf nu volledig van energie kunnen voorzien.” En zo is het maar net! Wij wensen Microtechniek veel werkplezier in hun nieuwe pand. Op naar vele energieke jaren!

Bekijk de 3D ontwerp video!

video thumbnail

Clement Kieftenbelt: “In dit pand kunnen we verder groeien! Door de grotere werkplaats en kantoorruimtes zijn we in staat onze klanten een nóg betere service en dienstverlening te bieden”.

Kom in contact!

Wil je meer weten over ons bedrijf, bijvoorbeeld hoe wij jouw ideeën en wensen realiseren? Of heb je een andere vraag of opmerking? Neem dan contact met ons op, we helpen je graag verder!

We staan voor je klaar!
Opleveren van het bedrijfspand