Antar Shoe

Opdrachtgever Antar Shoe
Type Kantoor, magazijn, opslagruimte, distributie
Bouwjaar 2012
Plaats Elburg
Oppervlakte 2.500 m2

Bouwkosten-indicatie?

Wij sturen je een vertrouwelijke én vrijblijvende inschatting.

Indicatie aanvragen
Publicatiedatum: 15-04-2022

Uitgegroeid

Antar Show is de afgelopen jaren enorm hard gegroeid. Dat blijkt wel uit het feit dat we – een aantal jaar geleden – een bedrijfspand hebben gerealiseerd dat nu éigenlijk al te klein is. Tijd voor een nieuw project dus! Antar Shoe is importeur van verschillende schoenenmerken. Ze leveren aan zowel fysieke winkels als webshops, dus een groot magazijn was een echte must. Met maar liefst 2.500m2 is dit pand optimaal geschikt voor vele kantoren en opslagruimtes. In dit hoekvormige pand is genoeg ruimte voor duizenden schoenen en al het personeel. Het ontwerp is tot in de kleinste details uitgedacht. Want heb je gezien dat de transportwagen altijd overdekt staat? Hierdoor blijft de vracht droog en kan het niet beschadigen door bijvoorbeeld slecht weer. Daar is over nagedacht!

Chique karakter

Het pand is niet alleen van buiten een echte blikvanger, ook het interieur laat je verstelt staan. Door moderne en strakke elementen heeft het een chic karakter. Er is genoeg ruimte om gezamenlijk te vergaderen of om zelfstandig te werken. Door de glazen wanden voelt het kantoor erg open en ruim. Antar Shoe heeft door dit pand een grote stap in de markt gemaakt en is er klaar voor om door te blijven groeien. We wensen Antar Shoe veel werkplezier in dit pand toe!

We realiseerden een hoogwaardig bedrijfspand waarin de mogelijkheden eindeloos zijn.

Kom in contact!

Wil je meer weten over ons bedrijf, bijvoorbeeld hoe wij jouw ideeën en wensen realiseren? Of heb je een andere vraag of opmerking? Neem dan contact met ons op, we helpen je graag verder!

We staan voor je klaar!
Opleveren van het bedrijfspand